Oyunlarda hiç sevmediğiniz şeyler

Bence de Souls oyunlarda kolay mod olmalı. Zor oynamak isteyen oynasın. Hiç kimseye dokunan bir şey yok bence, gerekirse modun adı 'Ezikler için kolay mod' olsun. Atmosferi çok hoşuma gidiyor mesela benim bu tür oyunlarda ama zor olunca oynama hevesim biraz gidiyor. Zoru severim o ayrı ama kolay mod güzel olabilirdi.
 
Oyun karakterinin seviyesiyle birlikte seviyeleri yükselen NPC'ler. Ben oyunu o kadar saattir o NPC'leri tek hamlede kesip tatmin olmak için oynuyorum oysa... Tam şuna tek atayım diye içimden geçirirken niye o kadar saatlik emeğimin karşılığında yine kaçmak zorunda kalıyorum?

Neyse sağlam bir trainer platformundan üyelik aldım, bu derdim kalmadı son 3 yıldır.
 
Gerçekçilik, sıkıcı hayatım yeterince gerçekçi, oyunlarında gerçek hayata aşırı bağlı olması beni boğuyor. Örneğin Rdr2 çok harika bir oyun olmasına rağmen, hikayesi her haydutun başına gelebilecek olağan ve sıradan şeyler yetmezmiş gibi, tüm planlarında gerçek hayattaki gibi aksilik çıkması çok kötü, biran önce bitirip hemen silmek için somurta saatlerce oynadım.
 
Zor olması. Bilerek zor yapılmış ve taktiksellik gerektiren(Bkz: Souls oyunları) oyunlar insanı gerçekten boğuyor. Oyunlarda mutlaka bir "kolay mod" olmalı.
Ben çoktan boğulup ölmüşüm. Dead Cells'de 140 saatim var 5BC şimdi bitti.
 
Mini haritadaki navigasyonun saçma sapan olması. Normal yollara göre navigasyonu yapıyorlar, kalan mesafeyi gösteriyorlar ama yolu kullanan kim. Mesela The Witcher 3 oynarken yol kullandığımı hatırlamıyorum. Hep ormanlardan vs. geçerek gittim hedefime.
 

Geri
Yukarı