Oyunları Nasıl Alıyorsunuz?

Oyun alamıyorum, yaşım 12 olduğu için kredi kartı vermiyor annem babam. Steam'e falan güvenilir değil, dolandırabilirler diyorlar (Bilgileri yok, klasik anne baba kafası iște.) Kendim steam'e para yatırabileceğim alan yok, ininalim yok. Kendi paramla ekipman bile toplayamıyorum.

Vallaha kendi paramla alıyorum çalışıyorum haftalık maaşım 50 tl okul harçlığıma biriktiriyorum oyun satın alıyorum yada para yatırıyorum kendilerinin fikrinide sormuyorum kulaklık alacağım sırada bir kere onlarla gittim.Almamak için ellerinden geleni yaptılar bende artık kendi başıma gidiyorum isterse 1000 tl olsun peşin öderim ha tlcard ile ödemişim ha peşin geçen sefer cüzdanımı açtılar baktılar yavrum parana noldu dediler bende kulaklık aldım görüyorsunuz dedim bir şey bile diyemediler çünkü kendime uygun ve kalitelisinden aldım.
Oyun alamıyorum, yaşım 12 olduğu için kredi kartı vermiyor annem babam. Steam'e falan güvenilir değil, dolandırabilirler diyorlar (Bilgileri yok, klasik anne baba kafası iște.) Kendim steam'e para yatırabileceğim alan yok, ininalim yok. Kendi paramla ekipman bile toplayamıyorum.
Aynısını banada ilk başta yaptılar bende artık kendi başıma gidiyom ekipmandır steam'e para atmaktır hepsini yapıyorum çünkü günde bir insanın çalışması gereken ortalama saat 7-8 dir bende o kadar çalışıyorum ve gidiyorum kafama göre satın alıyorum.Hem çalışcam hem kafama göre alamıyacakmıyım? Ne gerek var o zaman çalışmaya.

Hocam konsolun PC'den ne farkı var ki? PS'ye çıkan oyunlar PC'ye de çıkıyor. Exclusiveler hariç tabii. Hem oyunlar daha pahalı. :D
Oyun farkından değil de işten gelince bilgisayarı açıp masa başına geçmek zor geliyor. Eve geldikten sonra koltukta uzanarak oyun keyfi yapmak bambaşka. Sadece exclusive oyunlar değil de mesela Wolfenstein'ı da aynı şekilde oynamak beni çekiyor. Exclusive olarak Spider-Man, God of War gibi hikaye üzerinden ilerleyen oyunları da oynarım. Zaten günde 1-1.5 saat oyun oynadığım için oyun fiyatları da çok etkilemez beni.

Eğer Steam'e para yatıramıyorsan Migros gibi yerlerden cüzdan kodu alabilirsin. Bizim burada bir benzinci var oranın marketi Migros Jet olduğu için hep oradan arkadaşımla beraber alırız.

Oyun farkından değil de işten gelince bilgisayarı açıp masa başına geçmek zor geliyor. Eve geldikten sonra koltukta uzanarak oyun keyfi yapmak bambaşka. Sadece exclusive oyunlar değil de mesela Wolfenstein'ı da aynı şekilde oynamak beni çekiyor. Exclusive olarak Spider-Man, God of War gibi hikaye üzerinden ilerleyen oyunları da oynarım. Zaten günde 1-1.5 saat oyun oynadığım için oyun fiyatları da çok etkilemez beni.
Bilgisayarı televizyona bağlayıp oyun kolu ile konsol gibi oynayabilirsiniz. Harçlıklarım ile alıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı