Aynısını banada ilk başta yaptılar bende artık kendi başıma gidiyom ekipmandır steam'e para atmaktır hepsini yapıyorum çünkü günde bir insanın çalışması gereken ortalama saat 7-8 dir bende o kadar çalışıyorum ve gidiyorum kafama göre satın alıyorum.Hem çalışcam hem kafama göre alamıyacakmıyım? Ne gerek var o zaman çalışmaya.Oyun alamıyorum, yaşım 12 olduğu için kredi kartı vermiyor annem babam. Steam'e falan güvenilir değil, dolandırabilirler diyorlar (Bilgileri yok, klasik anne baba kafası iște.) Kendim steam'e para yatırabileceğim alan yok, ininalim yok. Kendi paramla ekipman bile toplayamıyorum.
Oyun farkından değil de işten gelince bilgisayarı açıp masa başına geçmek zor geliyor. Eve geldikten sonra koltukta uzanarak oyun keyfi yapmak bambaşka. Sadece exclusive oyunlar değil de mesela Wolfenstein'ı da aynı şekilde oynamak beni çekiyor. Exclusive olarak Spider-Man, God of War gibi hikaye üzerinden ilerleyen oyunları da oynarım. Zaten günde 1-1.5 saat oyun oynadığım için oyun fiyatları da çok etkilemez beni.Hocam konsolun PC'den ne farkı var ki? PS'ye çıkan oyunlar PC'ye de çıkıyor. Exclusiveler hariç tabii. Hem oyunlar daha pahalı.![]()
Eğer Steam'e para yatıramıyorsan Migros gibi yerlerden cüzdan kodu alabilirsin. Bizim burada bir benzinci var oranın marketi Migros Jet olduğu için hep oradan arkadaşımla beraber alırız.Oyun alamıyorum, yaşım 12 olduğu için kredi kartı vermiyor annem babam. Steam'e falan güvenilir değil, dolandırabilirler diyorlar (Bilgileri yok, klasik anne baba kafası iște.) Kendim steam'e para yatırabileceğim alan yok, ininalim yok. Kendi paramla ekipman bile toplayamıyorum.
Bilgisayarı televizyona bağlayıp oyun kolu ile konsol gibi oynayabilirsiniz. Harçlıklarım ile alıyorum.Oyun farkından değil de işten gelince bilgisayarı açıp masa başına geçmek zor geliyor. Eve geldikten sonra koltukta uzanarak oyun keyfi yapmak bambaşka. Sadece exclusive oyunlar değil de mesela Wolfenstein'ı da aynı şekilde oynamak beni çekiyor. Exclusive olarak Spider-Man, God of War gibi hikaye üzerinden ilerleyen oyunları da oynarım. Zaten günde 1-1.5 saat oyun oynadığım için oyun fiyatları da çok etkilemez beni.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.