Panel bayiliği gerçek mi?

• Konuyu başlatan brn6161
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 109
  • Görüntüleme 1.770

brn6161

Centipat
Makaleler
6
Yer
Korcan Aile Çay Bahçesi
Screenshot_20260320-210923.jpg

Screenshot_20260320-210918.jpg

Screenshot_20260320-210631.png

İcim kötü oldu @Bayram Reis @k0zm1k hocalarim bu gercek mi? Tek bunda var, umarim gercek degildir.

Şaka bir yana hocam da bir şeyler mi yaşadınız da böyle bir korku geliyor, kimse tam çözememiş olayı sanırım.
Farazi düşüncelere kapılıp hayatı kendinize zindan etmeye gerek yok, bunun yerine çok Basic bir alışkanlık bile edinebilirsin ilk süreç için. Kendin de dediğine göre her boşa düştüğünde bu hislere kapılıyorsun, her boşlukta aç bir film, dizi vs. kafanı dağıt. Ertelemekten bahsetmiyorum ama zamanla bu korkuların ne kadar yersiz olduğunu fark edersin. İlkokul, ortaokul zamanlarında Facebook'ta falan "bu mesajı 20 kişiye göndermezsen..." şeklindeki mesajları okuyup okuyup inanırdık biz de, senin de hissettiğin onaylama ihtiyacını hissedip abime koşardım. Şimdi dönüp baktığımda ne kadar komik geliyor.
Keşke imkân olsa da her böyle hissettiğinde gelip sana bir şey olmaz diyebilsek ama realistik bir yaklaşım olmaz, sürekli de konu açamazsın bu durumla ilgili. Ne kadar üstüne düşersen o kadar gün yüzüne gelecek bu konu senin için de.
Örneğin şu konuyu açtığında bile her ne kadar bir şey olmaz mesajları seni rahatlatıyor olsa da zırt pırt bu konuya birileri yanıt verecek, bu konuya tekrar gireceksin, ona kendini açıklayacaksın vs. süreci sürekli baştan kendine yaşatıyorsun, ne gerek var.
O yüzden -belki psikoloji bilimince doğru değildir ama- biraz duygularını ghostla, bastır ve üstüne düşme ki sürekli de önüne hortlamasın. Şu an her bildirimde sen tekrar bu konunun içinde kayboluyorsun. Benim tavsiyem bu konularda tekrar konu açmamak, sürekli bunun üstüne konuşup düşünmemek.

Cok guzel yazmissiniz hocam bu olay soyle oldu bundan birkaç ay once seeok bilirsiniz degilmi o zamanlar efsaneydi Kick'de yayindaydi Euro Truck Simulator 2 oynuyordu ve chatte birisi mes*** diye Discord sunucusu attilar benim onceden bu p@nelciler ile ilgili olaylarim var az yukari kaydirin gorursunuz bende mal gibi salak gibi gittim baktim Google'dan tek TikTok'ta hava attiklari videolar vardi o gunden sonra aklimda hep donmeye basladi sana bir şey olacak sana bir şey olacak diye sonra psikolog okuyan bir abi ile konustum bir şey yapamaz demisti bana o kadar cok rahatlamistimki bosta oldugum zaman oluyor zaten genellikle tekrar dedigim gibi.

Cok guzel yazmissiniz hocam bu olay soyle oldu bundan birkaç ay once seeok bilirsiniz degilmi o zamanlar efsaneydi Kick'de yayindaydi Euro Truck Simulator 2 oynuyordu ve chatte birisi mes*** diye Discord sunucusu attilar benim onceden bu p@nelciler ile ilgili olaylarim var az yukari kaydirin gorursunuz bende mal gibi salak gibi gittim baktim Google'dan tek TikTok'ta hava attiklari videolar vardi o gunden sonra aklimda hep donmeye basladi sana bir şey olacak sana bir şey olacak diye sonra psikolog okuyan bir abi ile konustum bir şey yapamaz demisti bana o kadar cok rahatlamistimki bosta oldugum zaman oluyor zaten genellikle tekrar dedigim gibi.
Olayın sana dokunan hiçbir tarafı bile yok. Boşuna tedirgin olma lütfen. Sana bir şey olacağı yok, bu kişilerin amacı da yayın vs. yapanlar üzerinden dikkat çekmek. Bence bu konunun da bildirimlerini kapat ve tekrar tekrar bu hisleri kendine yaşatma.

Olayın sana dokunan hiçbir tarafı bile yok. Boşuna tedirgin olma lütfen. Sana bir şey olacağı yok, bu kişilerin amacı da yayın vs. yapanlar üzerinden dikkat çekmek. Bence bu konunun da bildirimlerini kapat ve tekrar tekrar bu hisleri kendine yaşatma.

Bir de chatte sunu yaziyorlardi abi boran diye birisini taniyor musun diye orada korktum o kadar daha hicbise yok. Yoksa ben de biliyorum Google'a beles sorgu p@neli ile tehdit edenlerin -2000 IQ oldugunu.

Bir de chatte sunu yaziyorlardi abi boran diye birisini taniyor musun diye orada korktum o kadar daha hicbise yok. Yoksa ben de biliyorum Google'a beles sorgu p@neli ile tehdit edenlerin -2000 IQ oldugunu.
Hocam biraz yürüyüş yapın dışarıda gezin boş zamanlarınızda da forumda gezmek yerine dizi/film izlerseniz düzeleceğine inanıyorum.

Artik olmayacagim hocam sağ olun hepiniz saçma geliyor artik aklima bu paneller.

Eki Görüntüle 2681716

@meHerus @flnqstap adam dalga bile gecmis zaten.

Panel kullanan birisi sadece korkutur, onu da yersen. Başka hiçbir şey olmaz. Yüksek bir ihtimalle (konsol oyun değilsen) evine pizza da gelmez. Can güvenliğine zaten hiçbir şey olmaz, emin ol can güvenliğin tehlikede olsa bu panelleyen biri yüzünden olmaz. Emin ol, kimse tüm sicilini mahvedecek kadar değildir. Ki senin hiçbir şey yapmadığını ele alırsak zaten düşünmeye bile gerek yok bunları. Bak sana örnek vereyim, 2 tane keko benim evimi bile biliyordu tam olarak. Bir satış iptali olmuştu, hatta eleman zorla gelmek bile istedi. Hadi bay dedim engeli çaktım, ne oldu dersen tabii ki hiçbir şey. Yüz yüze geldim evimi biliyor üstelik "keko". Ona rağmen sorun olmadı, kimse sırf senin için yarım saat yol gelip üstüne sicilini de mahvetmez. E çaldı kapını açmadın, tekrar çaldı herhangi birisi. Polisi arıyorsun o eleman ölene kadar lekeli kalıyor. Böyle bir şeyi sen yapar mıydın? Emin ol dışarıda çok daha tehlikedesin, ben çoğu zaman kendimi böyle motive ediyorum. İster panel yiyeyim, ister eğlenceye gideyim bir şey yapayım. Emin ol sokak bunların hepsinden daha riskli. Dışarı korkmadan çıkıyorsan, bunları kaale bile almaman gerekiyor. Ki panellenmek de öyle aşırı kolay değil diye biliyorum. Yani herkese numaranı verme, hiç kimseye soy ad verme bu kadar. Ekstra bir şeye gerek yok, zararın yoksa dokunulmazsın.

Panel kullanan birisi sadece korkutur, onu da yersen. Başka hiçbir şey olmaz. Yüksek bir ihtimalle (konsol oyun değilsen) evine pizza da gelmez. Can güvenliğine zaten hiçbir şey olmaz, emin ol can güvenliğin tehlikede olsa bu panelleyen biri yüzünden olmaz. Emin ol, kimse tüm sicilini mahvedecek kadar değildir. Ki senin hiçbir şey yapmadığını ele alırsak zaten düşünmeye bile gerek yok bunları. Bak sana örnek vereyim, 2 tane keko benim evimi bile biliyordu tam olarak. Bir satış iptali olmuştu, hatta eleman zorla gelmek bile istedi. Hadi bay dedim engeli çaktım, ne oldu dersen tabii ki hiçbir şey. Yüz yüze geldim evimi biliyor üstelik "keko". Ona rağmen sorun olmadı, kimse sırf senin için yarım saat yol gelip üstüne sicilini de mahvetmez. E çaldı kapını açmadın, tekrar çaldı herhangi birisi. Polisi arıyorsun o eleman ölene kadar lekeli kalıyor. Böyle bir şeyi sen yapar mıydın? Emin ol dışarıda çok daha tehlikedesin, ben çoğu zaman kendimi böyle motive ediyorum. İster panel yiyeyim, ister eğlenceye gideyim bir şey yapayım. Emin ol sokak bunların hepsinden daha riskli. Dışarı korkmadan çıkıyorsan, bunları kaale bile almaman gerekiyor. Ki panellenmek de öyle aşırı kolay değil diye biliyorum. Yani herkese numaranı verme, hiç kimseye soy ad verme bu kadar. Ekstra bir şeye gerek yok, zararın yoksa dokunulmazsın.

Tam aklimdakini okudunuz hocam o panele sizmis veri eklencek diye biraz takiyorum ve sicilim karar diye endiseliyim zaten VirusTotal ile tarattim beles olanlari phishing malware diyor VirusTotal'de.

Tam aklimdakini okudunuz hocam o panele sizmis veri eklencek diye biraz takiyorum ve sicilim karar diye endiseliyim zaten VirusTotal ile tarattim beles olanlari phishing malware diyor VirusTotal'de.

Nasıl yani hocam? Birinin seni panellemesi ile senin sicilin alakasız olur.

Nasıl yani hocam? Birinin seni panellemesi ile senin sicilin alakasız olur.

Sahte ihbar gibi seyler yaparlar diye korkuyorum. Onceki konuma bakin, 536 bir dayiya bagirdim, vicdan azabi gecirdim bildiginiz. Aliskin degilim, bilinmedik numaralara arandigi zaman adrenalin denen şey mi ne oluyor bende.

Bana zamaninda da cok olmustu hocam. Zaten 3-5 kez oldu ama sahte info ile paneller log tuttugunu da az once ogrendim. Discord'da her sorguladigi zaman oraya dusuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı