Papara hakkında bilgilendirme duyurusu yapıldı

Milletin ne kadar büyük paraları kalmış bende 800 liram kaldı açsalar da harcasak diye bekliyorum. Ne kadar süre böyle kalır acaba yarın çekmeyi denesem mi? 800 lira 800 liradır yani şirkete yar olmasın.

Günlük çekim miktarı 2000 liraymış galiba ben bugün bütün parayı çektim 3 kere kasada kaldım kartları reddediyor POS cihazları 😀

POS cihazı görevi gören uygulamalar üzerinden günde 2000 ₺ çekebilirsiniz. ( örneğin. Vodafone Pay )
Komisyon oranı ne kadar, sanal kartlar çalışmıyor diye duymuştum. Nays üzerinde deneyeceğim. Bu arada sanal kartım Visa MC için durum ne olur bilemiyorum MC olanda internet alışverişi kapalı.

Komisyon oranı ne kadar, sanal kartlar çalışmıyor diye duymuştum. Nays üzerinde deneyeceğim. Bu arada sanal kartım Visa MC için durum ne olur bilemiyorum MC olanda internet alışverişi kapalı.
Nays'ın banka kartı ile ödeme kısmı şu anlık çalışmıyor, menüsü açılmadı.

benimde 23k para kaldı ziraat bankasından çekmeyi denedim çekemedim 4-5 saat önce markette harcayabilmiştim ama 20 dakika önce olmadı 2000 tl lik sınır yok muydu ?

Hocam benim işim biraz zor hrcanabilir hesaptaki tüm parayı aldım ama birikim hesabımda 15000 kaldı onu almak için bir 2 ay bekleyeceğim galiba.
Bende aynı durumdayım maalesef, umarım geri alabiliriz. Bir gelişme olursa buradan bilgilendiririm sen de duyarsan beni bilgilendirirsen sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı