Param Güvende ile işlemci sattığım adam pinlerin kırık geldiğini söylüyor

Geri yolla desen senin sağlam işlemciyi kendine alıp muhtemelen daha önce var olan pinleri yamuk işlemciyi gönderecek. 300 liraya kabulüm desen de zarara gireceksin. Yani iki türlü de sıkıntılı iş. Sahibinden GeT direkt satıcı düşmanı bir uygulama zaten. İşlemciyi o haliyle geri yollamasını iste. Eğer pinler kırık değil de yamuksa bir şekilde düzeltirsin. Bu da deneyim olsun hocam. Gelecek sefere get üzerinden bir şey satmamanı tavsiye ederim. Piyasada çok var böyle insanlar.

Sen işlemciyi sağlam bir şekilde kutuya koyduksan, paketlemesini sağlam yaptıysan aradan çekilebilirsin. Kargo esnasında fan sallanmiș plastigi açmış falan çok uçuk hikayeler bunlar. Eğer ki işlemcinin kutusunda faniyla beraber gonderdiysen o fanın sallanıp plastik kutusunun açma i m k a n i yok. Fanin bulunduğu kutu ile plastik kutu dip dibe oluyor zaten, sallanmayla falan da o pinleri kutunun içinde yamulamaz, yamulmasini geçtim kirilmazlar bile. İşin içinde bit yenigi var. Sen adama açıklamanı yap sağlam gönderdim de gerisini boş ver.

Ben olsam iade almam. Yüksek ihtimalle elinde ki bozuk işlemciyi sana yollayacak. Eğer sen paketleme güveniyorsan iade kabul etme. Sahibinden de sadece yüz yüze alışveriş yapın. Çok fazla dolandırıcı var o platform da

Ne özel aleti ben kendi işlemcinin termal macununu yeniler iken soğutucu ile birlikte geldi işlemci. Kırık pin ile çalışıyor stok hızda sıkıntı yok. Hatta yamuldu ise bir cımbız ile düzeltip kullanabilirsiniz.

Dostlar sahibinden Param Güvende ile Ryzen 3 1200 sattım ve adama gitti şimdi pinlerin kırıldığını söylüyor bana kendisi yapmış gibi geliyor çünkü kendi plastiği ile yolladım ve kırılabilecek şekilde yollamadım kendisi bana fotoğraflarını yolladı. Sizce ne diyorsunuz bu pinleri kendisi kırmış olabilir mi bana en fazla 300 TL verebileceğini söylüyor ve bilgisayarcıymış.

Eki Görüntüle 1701131

Eki Görüntüle 1701132

Eki Görüntüle 1701133
Sakın yapma saçmalama elindeki yamuk işlemciyi kakalicak azıcık uyanık olun engeli basın gönül rahatlığı ile

Hocam daha evvel de bu Param Güvende olayının tehlikeli olabileceğini duymuştum şimdi şöyle bir şey varki aynı parçanın bozuk olanı karşı tarafta varsa ve bana bunu yolladın dediği zaman siz kendinizi nasıl ispat edeceksiniz? Alıcı için avantajlı ama satıcı için dezavantajlı yani bende gamepad ve Xbox satın aldım art niyetli biri olsam bozuk ürün deyip üstüne yatabilirdim size şimdiden geçmiş olsun.

U
Dostlar sahibinden Param Güvende ile Ryzen 3 1200 sattım ve adama gitti şimdi pinlerin kırıldığını söylüyor bana kendisi yapmış gibi geliyor çünkü kendi plastiği ile yolladım ve kırılabilecek şekilde yollamadım kendisi bana fotoğraflarını yolladı. Sizce ne diyorsunuz bu pinleri kendisi kırmış olabilir mi bana en fazla 300 TL verebileceğini söylüyor ve bilgisayarcıymış.

Eki Görüntüle 1701131

Eki Görüntüle 1701132

Eki Görüntüle 1701133
Uzun geldi tüm detayları okuyamadım ama göndermeden önce işlemcinin fotoğrafını çekmemiş miydiniz? Seri numarasını karşılaştırırsınız ayrıca.

Siz göndermeden önce fotoğrafını çekmiş miydiniz? Pinleri eğrilmiş olarak görüyorum, siz ne kadara sattınız bilmiyorum ama bilgisayarcıysa sizden alabildiği kadar ucuz almaya çalışır

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı