Passat vs Superb

Superb yazan kişiler arabadan anlayan kişilerdir passat yazanın parasına saygısı yoktur.
Şimdi ben Passat desem arabadan anlamıyor mu olacağım?
Passat ile Superb en dolu modelleri aynı para olsa, Superb diyen olmaz. R-Line Passat bana göre çok hoş ama ben tercihimi Superb modelinden yaptım, aynı fiyata çok daha dolu paket alınabileceği için. Bunu demen hoş değil.
 
O zaman neden sordunuz? Sahsen kendim de superb diyorum fakat boyle bir soru sacma olmus.

Sayfadaki kullanıcıların görüşünü merak ettim.
Şimdi ben passat desem arabadan anlamıyor mu olacağım?
Passat ile superb en dolu modelleri aynı para olsa, superb diyen olmaz. R-line passat bana göre çok hoş ama ben tercihimi superb modelinden yaptım, aynı fiyata çok daha dolu paket alınabileceği için. Bunu demen hoş değil.

Tamam kusura bakmayın.
 
Skoda markasının imajı VW'ye oranla düşük. Eğer marka imajı takıntınız varsa daha çok paraya daha boş tercih olarak Passat alabilirsiniz.

Markaya takmıyorsanız kardeş modeli SuperB daha işlevsel bir tercih olacaktır.

Böyle diyorum çünkü ülkede marka fanatiği olan çok adam var... Kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun değil, VW olsun 3 kuruş fazla olsun diyor milet...
 
Senin aksine çoğumuz kişisel tercihlere saygılı. Benim tercihim bu deyip diğerini kötüleyecek kadar düşmedik çok şükür...

Passata karşı olan bu tavırım karşısına S650 maybach koysanız passat hariç araba araba değildir diyenler yüzündendir tekrardan kusura bakmayın. İyi akşamlar.
 
@MAFYA MUCO VW fanları, tok kapıcı tayfa çekilmiyor ama yiğidi öldürüp hakkını yememek lazım. Çok VW seven biri olmasam da ve fiyatına göre aracı eksik bulsam da tercih edenin tercihini sorgulamam. Benim gibi düşünüyorsan alternatiflere göz atarsın/alırsın olur biter.

Passat ve Insignia arasından Insignia almıştım 2. el ve düşük km.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı