Paul Walker Vefat Etti....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

arkham

Kilopat
Katılım
28 Eylül 2012
Mesajlar
2.469
Makaleler
51
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
'' Türkiye'de izleyicilerin, özellikle 'Hızlı ve Öfkeli' (Fast and Forious) filmleri ile Yalan Rüzgarı (The Young and The Restless) dizilerinden tanıdığı Amerikalı oyuncu Paul Walker, Los Angeles yakınlarında geçirdiği bir trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.

paul-walker.jpg


Arkadaşıyla bağış gecesine katılmak üzere yola çıkan Paul Walker, arkadaşının kullandığı aracın kaza yapması sonucu öldü.
Los Angeles Bölge Şerifi, kazada iki kişinin öldüğünü, Paul Walker’ın yolcu koltuğunda olduğunu bildirdi. Görgü tanıkları, ismi açıklanmayan sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkan Porsche marka aracın alev alarak yanmaya başladığını ve tamamen hurdaya döndüğü belirtti.
15 YAŞINDA BİR KIZI VARDI

15 yaşında bir kızı olan yıldız oyuncunun, son olarak 6'ncısı çekilen Hızlı ve Öfkeli filminin 7'ncisi için yapımcı firma ile çalışmakta olduğu bildirildi.

2001’den bu yana 5 farklı ‘Hızlı ve Öfkeli’ filminde boy gösteren başarılı aktör, dünya çapında tanınan serinin bugünlerde çekilmekte olan 7'nci filminde de rol alıyordu. Hızlı ve Öfkeli’nin 7'sinin çekimlerine ABD’deki Şükran Günü tatili sebebiyle ara verilmişti. ''

Kaynak; Ünlü Oyuncu Paul Walker Kaza Kurbanı Haberi ve Son Dakika Haberler Mynet

Diyecek söz bulamıyorum, resmen şok oldum. Bu adam yoksa Hızlı ve Öfkeli de olmaz. İyileri hep erken kaybediyoruz. Bu efsaneden geriye, güzel anı resimleri ve filmleri kaldı bize.

Huzurla yat, Brian O'conner. Ride or Die...

paul-walker2.jpg


vin-diesel-paul-walker-fast-furious-7-release-date-announced-05.jpg


Fast-Furious-paul-walker-5466790-1280-1024.jpg
 
Hızlı ve Öfkeli serisinin hepsini izlemiştim. Yedinci filmi bekliyordum. Yazık olmuş. :(
 
Aracı süren Roger Rodas yazıyor Vikipedi'de. Çok üzüldüm :(
 
Aracı süren Roger Rodas yazıyor Vikipedi'de.Çok üzüldüm :(

Aynen öyle. Adam güya rallici, bizim adamda 6-7 film çekiyor araba yarışları ile ilgili ama hepsinin kaderi arabada son buluyor. Fazla ironi...
 
Bende sabah gördüm bir anda şaşırdım. Sonra Ramsey gol mü attılar dedi ne alaka dedim. Güldürler. Araştırdım adam her gol attığında biri ölüyormuş. Harbi oha
 
Ne kadar doğru bilmiyorum ama şöyle bir fotoğraf var ortada:

1455898_546465492113286_1483196094_n.jpg


Sağdaki Paul Walker'ın bindiği araba, soldaki yanan araba.

Ayrıca internette bu konuyla ilgili bir çok iddia ortaya atıldı.
Onlardan bazıları:

1) Şimdi o yola ben baktım fotoğraflarına E-5'ten daha geniş, büyük ve sessiz-sakin bir yol. O videoyu çeken adamlar arabayla arabanın yandığını çekiyorlar. Çekerken fark ederseniz onlardan başka bir araba da yok zaten.

2) Şimdi olaya gelelim olay gece oluyor ve sabah anca itfaiyeler geliyor.

3) Los Angeles gibi teknoloji harikası bir şehirde o yol boyunca hiç bir tane iş yeri kamerası bile mi olmaz? Bölge şefi de zaten detaya girmemiş. Bir tane bile kamera olmaz mı? Bu olay Fast & Furious 6'daki güvenlik şirketi kamerası olayına çok benziyor. Güvenlik şirketi kameraları kapatıyordu ve Hobbs bunu açtırıyordu. Dediğim gibi bu denli genişlikte, uzun ve virajsız bir yolda bir tane bile kamera olmaz mı?

4) Diyorlar ki araba virajı alamadı, takla attı sonra ağaca girdi. İkinci olarak arabayı başka bir araba sıkıştırmış olabilir. Şimdi gelelim bu 2 olaya. Sürülen araba Porsche. Normal arabalar gibi metalden değil çelikten yapılan bir araba. Yere çok yakın ve viraj alması aşırı kolay. İstesen de kontrolünü zor kaybedebileceğin bir araba. Başka bir arabanın sıkıştırması imkansız çünkü o büyük yolda sıkıştırsa yavaşlarsın ve diğer tarafa geçersin veya hız yaparsın, sorun yok.

5) Ağaca girmiş araba. Ağacın kalınlığı bir DVD'nin çapı kadar. Yani çok da sağlam değil. Görüldüğü üzere ağaç toprak alanın içinde. O araba o hale ağaca çarpıp patlayarak geliyorsa o ağacın kesinlikle ve kesinlikle yerinden çıkması lazım. Tofaş olsa bile kalın bir direğe girse direk yıkılır. Düşünün tamamen çelikten bir arabanın küçük bir ağaca çarpması ve ağaca bir şey olmaması.

6) Neden cesedin arabadan çıkarılırken veya başka bir yerde fotoğrafı yok? Hani onlarda kefen yok biliyorum ama hertürlü bir fotoğrafının çekilmesi lazım ve çeken kişinin zaten internette paylaşması lazımdı. Dolayısıyla böyle bir fotoğraf yok.

7) 1-2 hafta sonra arabanın çarpma videosu gelecek büyük ihtimal fakat bu büyük bir ihtimal yalandır şu an yayınlanması veya o an yayınlanması lazımdır.

Öldüğü iddia edilen kişi Hollywood yıldızı. Bunun nedenini öğrenmek için Amerika seferber olur, nedense ağaca çarptı deniliyor fakat video veya fotoğraf yok.

9) Onu da geçin bu arabanın herhangi bir yoldan geçerken hiç bir mobese görüntüsü olmaz mı? Hiç mi bir caddeye sokağa girmedi oraya ışınlandı mı?

10) Paul Walker'ı geçtik. Yanında arabayı süren kişi ondan daha tecrübeli birisi ve yarış pilotu. Hatta Paul ile yarış yapmış bir adam. Bu adamın bu arabanın kontrolünü kaybetmesi gerçekten düşünülmesi zor birşey. Düşününki Porsche kullanıyorsun ve genişliği 30 metreyi bulan bir alanda.

11) Los Angeles'ta oluyor bu olay. O patlama sesi geldiğinde oraya belki yüzlerce kişini yığılması lazımdı. Fakat nedense kimse yok, hiçbir kimse fotoğraf veya video almıyorlar. Ambulanslar itfaiyeden önce geliyor fakat saatler sonra arabanın patlamasından.

12) Arabanın 3/4'ü yok olmuş. Bu arabanın yanım kendiliğinden patlamasıyla olacak bir şey değil. Bir araba çelikten olacak ve kendiliğinden patlayacak. Tamamı neredeyse yok olucak ve ericek. İmkansız! Ancak bir bomba tarzı bir şey bunu yapabilir.

13) Diyelim ki çarptın ağaca. O benzin deposunun akması veya akıtması imkansız. Zaten sürdüğün yolda 45 KM hız sınırı var. Sen orada 120 üstü basmaya cesaret edemezsin ki yol biter zaten. 2 tane tecrübeli kişi zaten böyle bir dikkatsizlik yapmazlar.

14) Dikkat ederseniz arabanın arka tarafı inflâk oluyor ve ön tekerlekte çok çok az bir erime var. Arkada benzin deposu var tamamda bu araba 1 saatten fazla yandı ve hiç mi bu tekerlek ve ön kısım erimez. Yani arabanın kendisi patlıyorsa böyle olması lazım.

15) Daha çok iddia var fakat son olarak şuna geleyim. Show content sen bu arabayı kullanıyorsun. Fren sistemi görüldüğü üzere devasa ve süper kısa mesafe duruşuna sahip. Bu arabada sayılmayacak ne özellik var zaten bu modeller yeni satıldı. Her türlü tedbir veya önlem vardır arabada. Hava yastığı falan. Ağaca çarpıyorsa araba anında motoru kapatır ve hava yastıklarını açar fakat bu arabanın patlaması ne? Böyle bir arabanın, size mantıklı geliyor mu? Bulun böyle bir araba girin bir ağaca 40 la ağaç uçar gider araba hasar alır ve hava yastıklarını açar.

Zaten çarptığı ağacın o topraktan çıkmamış olması inandırıcı değil.

Amerikalı bir vatandaş iddiasına göre Paul Walker'ı Los Angeles'ta bugün gördü. Bazı büyük haber kanallarının Paul Walker'ın ölümüne inanmaması ve cesedinin ortada olmaması her şeyin bir kurmaca olduğunu söylemesi Amerikayı karıştırdı. İddiaya göre temmuz ayında vizyona girecek olan Fast & Furious 7 filmi için böyle bir oyun oynandı. İddiaya göre film; "Biz hızlıyız diye herkesin hızlı olması gerekmiyor. Ben ölmedim her şey size ders vermek içindi" adlı sahneyle başlayacak ve Paul, "Six Days" adlı şarkıyla ortaya çıkacak.

1- Bir araba ne tür bir hızda giderken dümdüz yolda kaza yapar ve böylesine cayır cayır yanmaya başlar?
2- Viraj dönerken takla attı desek, Porsche gibi asfalta yakın bir araba ne tür bir hızla virajı dönmüş olabilir ki ta bu noktalara kadar gelmiş?
3- Paul Walker gül gibi Porsche’sinin sürücü koltuğuna başkasını oturtması ihtimali nedir?
4- Resimlerdeki araba resmen kül olmuş. Bu deme oluyor ki uzun süre yanmış. İtfaiye neredeydi? Neden yetişemedi?
5- Araba yanmışsa bedenler nerede? Tamamen yanmış olamaz, geriye bir kaç parçanın kalması gerekirdi.
6- Filmdeki karakteri gibi hız yapıp ölmesi ne kadar ironi olabilir?
7-Bu adam yanmamış mıydı? Cesedinde sadece yüzü parçalanmış olarak gösteriliyor.

Bunlar ne kadar mantıklıdır, gerçeklik payı nedir, size bırakıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Haberlerde cesetleri göstericeklerini sanmıyorum .
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı