İşte girişimcilik dünyasında buna yatırım deniliyor. Getir gibi aslında. 35 TL'ye 30 TL indirim veriyorlar. Bu sayede milyonlarca kullanıcı kazandılar.Ama kaç bin kullanıcıya cashback ile para da vermişlerdir.
İşte girişimcilik dünyasında buna yatırım deniliyor. Getir gibi aslında. 35 TL'ye 30 TL indirim veriyorlar. Bu sayede milyonlarca kullanıcı kazandılar.Ama kaç bin kullanıcıya cashback ile para da vermişlerdir.
Tam 12.2 milyon TL. Video:Ama kaç bin kullanıcıya cashback ile para da vermişlerdir.
Hocam paycell kart ve paycell gamer kart 4.90 tl den satılıyor., 27 TL kart ücreti nedir yahu? Banka mı bu?
Katılıyorum. Sorunumu 3 ayda anca çözdüler. Sinir krizi geçirmek isteyenler için Tosla destek bire bir.
Hocam Paycell kart ve Paycell gamer kart 4.90 TL'den satılıyor.
Kart güzel ama destek kısmı insanı soğutuyor resmen.60 TL yatırmıştım, iki dakika arayla tekrar geçti (tekrar yatırmadım). Alacaklar hala 3 ay oldu parmaklarında oynatıyorlar ve zaten beklediğim saatleri ve ukala çalışanları hiç saymıyorum.
Oldum olalı çok nazik olmuşumdur çağrı merkezi çalışanlarına, küfür edecektim resmen.
Ufacık tarih atıp kaçırmışsınız, kocaman belirttik diyerek dolandırıyorlar.
Kart güzel ama destek kısmı insanı soğutuyor resmen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.