PC mi konsol mu?

xCheesy99

Decipat
Katılım
4 Haziran 2020
Mesajlar
3.569
Makaleler
2
Çözümler
8
Yer
Sweet Home Alabama
Merhaba arkadaşlar. Benim param şu anlık 1.400 TL. 1.500'e uygun bir PS4 buldum tanıdık birinden. Ama aynı zamanda bilgisayar da düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Bilgisayar alsam 1 sene sonra yok onu geliştir yok bunu geliştir konsol alsam PS5 çıkıyor. Ortada kaldım. Ne dersiniz? Hali hazırda bir bilgisayarım var.
i3 3210 3.20 GHz.
Everest PSU.
6 GB RAM.
HD 8510 ( 5570 )
Seagate'nin 11 yıllık %100 sağlıklı bir HDD'si.

Yardım eder misiniz? Günlerdir karar değiştiriyorum.
 
Elindeki pc çok ama çok kötü. Bırak güncel oyunları eski oyunları bile açmaz. Direk ps4 alırdım oyun için. 1500'e pc toplaman imkansız. Ama bütçe varsa direk pc topla. Orta seviye bir sistem toplasan bile iyi kötü götürür seni. Oyun konusunda ps4 tarafında oyunlar pahalı evet. İkinci el oyunlara bakabilirsin. 100 tlye god of war satıyorlar. Bir kere aldıktan sonra sürekli takas ederek yeni oyunlar alacaksın. Arada fark varsa sadece farkı vereceksin.
 
Hem playstation hem Xbox sahibiyim şuan ki durumda Xb alınabilir fakat playstation almak oyun fiyatlarını karşılayabileceğin bir gelirin yoksa mantıksız ve saçma olur. Xbox tarafında Gamepass makul bir ücret karşılığında zengin ve çok geniş bir kütüphane sunuyor. Ülkemizde konsol mantığını yitirdi ne yazık ki tavsiyem pc toplamanız
 

Yeni konular

Geri
Yukarı