PC mi, PS4 mü?

Şöyle bir durum var oyunlar FPS açısından PC, daha stabil. Aynı zamanda PS oyunları olması gerektiğinden de pahalı. Yani 5 oyun daha alacaksa, güzel bir PC parası çıkar. PC daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden PC.

Oyunlar konsollar baz alınarak geliştiriliyor ve optimize ediliyor ve tek amaçları da oyun oynatmak. Dolayısı ile konsollar da oyunlar performans açısından daha stabil ve bug sız bir deneyim sunuyor PC platformuna kıyasla.

Xbox kanadında oyunlar pahalı lakin PS kanadında oyunlar PC platformuna kıyasla genellikle daha hesaplı ve bazı avantajları da var indirim ve takas imkanı gibi.

Bilip bilmeden ezbere konuşmamalısınız.


Konuya gelince,

@Buğra Koyuncu 3 bin liraya her şey dahil(monitör,kasa vs) bir sistem toplamak amacında iseniz toplayacağınız o sistemden pek verim sağlanamayacağını söylemek gerek en başta.

Gerek Türk lirasının değersizliği gerek donanım fiyatlarının diğer sebeplerden ötürü artışından (özellikle ekran kartı ve ram ) konsol platformuna hızla bir yöneliş söz konusu. Az fiyata çok performans almış oluyorsunuz en büyük avantajlarından biri de bu.

PC'nin de elbette ayrı bir yeri var ama oyun oynamaya düşkün bir iseniz randıman alacağınız iyi bir sistem toplamak için en az 4 bin lirayı gözden çıkarmanız gerekiyor Türkiye şartlarında.
 
Son düzenleme:
1$ = 3.85TL Fix. Buna gore;

GTX 1060 >= PS4

Islemci RAM vsvs derken uzun sure goturecek PC en azindan 2-3 katini bulacak.

Eger cok aceleniz yoksa PS3 alin ucuza. Orda oynayin. Hemen PC toplarsaniz ileride cok uzulursunuz.
 
Ps4 zevki başkadır. God of war 4, Days gun, spiderman, The Last of us gibi exclusive oyunlar için Ps4 satışı artacaktır. Şuan 70milyonu geçti. Pc iyi güzelde nakit sorunu çıkacaktır. Orjinal oyun başkadır. Pcde bedava indirip oyunu bitirmeden silersiniz. Just cause 3 harici elimdeki oyunlarda sıkıntı çıkmadı. Ps4 al keyfine bak
 
Grafik takıntın yoksa, sadece oyun oynamak ve keyifli vakit geçirmek istiyorsan PS4 derim. Ayrıca PSN'den indirimleri takip ederek birçok oyunu ciddi indirimlerle satın alabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı