PC vs PS4

Konsol almanızı öneririm ben. Oyunları indirimlerden uygun fiyatlara alabiliyorsunuz. GOW’ı bile 120-140 ₺ gibi fiyata alınabiliyordu. Ve düzenli indirimler oluyor. Öyle denildiği gibi 400 ₺’ye almıyor çoğunluk. Bi kaç ay öncesinde hem Ubisoft hem EA oyunlarında %50 indirimler yapıldı hatta. Ayrıca PS5 muhabbeti yapan arkadaşlar iyi misiniz? 8K çözünürlükten sanki 720p gibi bahsetiyorsunuz?? Daha doğru düzgün insanlar yeni 2K’ya geçiyor 8K’nın upscale olacağından dolayı beğenmiyorsunuz? Merak ediyorum evinizde 4K mi oynuyorsunuz? Saçma bir şekilde Pc vs. Konsol muhabbetine çekmeye çalışıyormuşsunuz gibime geldi.

Daha doğru düzgün insanlar yeni 2K’ya geçiyor 8K’nın upscale olacağından dolayı beğenmiyorsunuz? Merak ediyorum evinizde 4K mi oynuyorsunuz? Saçma bir şekilde Pc vs. Konsol muhabbetine çekmeye çalışıyormuşsunuz gibime geldi.
Aynen öyle, sadece gibine geldi. Beğenmiyorum diye bir ifade kullanmadım ben.

Konsol almanızı öneririm ben. Oyunları indirimlerden uygun fiyatlara alabiliyorsunuz. GOW’ı bile 120-140 ₺ gibi fiyata alınabiliyordu. Ve düzenli indirimler oluyor. Öyle denildiği gibi 400 ₺’ye almıyor çoğunluk. Bi kaç ay öncesinde hem Ubisoft hem EA oyunlarında %50 indirimler yapıldı hatta. Ayrıca PS5 muhabbeti yapan arkadaşlar iyi misiniz? 8K çözünürlükten sanki 720p gibi bahsetiyorsunuz?? Daha doğru düzgün insanlar yeni 2K’ya geçiyor 8K’nın upscale olacağından dolayı beğenmiyorsunuz? Merak ediyorum evinizde 4K mi oynuyorsunuz? Saçma bir şekilde Pc vs. Konsol muhabbetine çekmeye çalışıyormuşsunuz gibime geldi.
Önceki yorumları okumadan boş yapma. 8k beğenmediğimizi kim söyledi,bi' yerinizden element uydurmayın.

Alınabilir. PS Store'da çok güzel indirimler oluyor. Bir Steam indirimleri değil ama yine cep dostu olacak cinsten.
Yanitlara baktimda, arkadaslar oyunlara kimse 400 lira vermiyor. Sakin olun. Steam'de de RE2, Sekiro gibi yeni oyunlar 250-300 liraya satiliyor. Burada sizin zevkinize kalmis. Ardasimla haftada 1 defa 1070 + i5 olan internet kafeye gidiyoruz ama PS4'deki zevki vermiyor bana. Sizin zevkiniz neyse ona gore karar verin.
Eğer oyunlarında indirim kovalarsanız PS5 almak çok daha mantıklı PS5, oyunları 8K 30FPS oynatacak kadar güçlü olacak 3500TL bandında bir bilgisayarı her türlü tokatlar ve daha uzun ömürlü olur.
Ben 8K olacagini sanmiyorum. 500$ icin cok fazla. 4K60 standart olur cogu oyunda tahminimce.

Öncelikle yorumları okudum. Tavrınız o şekilde. 8K’dan değil sanki 720p’den bahsetiyormuş gibi konuşuyorsunuz. Veya öyle konuşmak istiyorsunuz.
Allah akıl fikir versin ne diyeyim, mesajınızda kiminle konuştuğunuzu da belirtirseniz iyi olur. Benim böyle bir ifadem yok çünkü, Masea nickli arkadaşa diyorsanız bilemiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı