PDF ile YKS çalışmak

Jigsawgts

Centipat
Daha fazla  
Sizce kalemi olan 1 tablet ile YKS'ye çalışmak mantıklı mı PDF'in çıktısını almak yerine tablette yapmayı düşünüyorum göz ağrısı vs. yapar mı?

Sizce kalemi olan 1 tablet ile YKS'ye çalışmak mantıklı mı PDF'in çıktısını almak yerine tablette yapmayı düşünüyorum göz ağrısı vs. yapar mı?

Uzun süreli çalışmalarınızda ekran büyük ihtimalle gözünüzü yoracaktır. 3, 5 yıl önce bir arkadaş tavsiyesi ile ekrandan çalışmayı denemiştim; yarım saat sonra göz ağrısından kör oldum denilebilir :). Mümkünse çıktısını alın daha rahat edersiniz.

Ben laptopa çizim tableti aldım 2-3 ay önce falan, 1 kabloyla bağlıyorum. Daha avantajlı bence.

Bende o yüzden düşünmüştüm yani tableti indirimli almıştım 10 bin civarına kalemli falan zaten hem kendi ihtiyaçlarımı gideririm hem de Telegram üzerinden PDF falan çözerim.

Kağıt kokusu alınmadan çalışılmaz. Tablette tak tak tak sesler... Not alıyorsan, işlem yapıyorsan kağıttan devam. Tablet ile video falan izlersin.

Hocam pratikte öyle evet ama test kitabı zaten söylemek istemiyorum da PDF falan çıkarmak yerine direk ekrandan çözmek daha iyi olmaz mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı