Peak resmen satıldı

Mesele para değil ki para olsa bile o para kazanılır. Mesele ülkenin tüm mal varlığının yurt dışına gitmesi. Zaten o 1.8 milyar dolar zaman içinde enflasyonun etkisiyle beraber eriyecek yani.

Mesele para değil ki para olsa bile o para kazanılır. Mesele ülkenin tüm mal varlığının yurt dışına gitmesi. Zaten o 1.8 milyar dolar zaman içinde enflasyonun etkisiyle beraber eriyecek yani.

Ya Allah'ım 2 milyar dolar nereye eriyor ya tutturmuşsunuz enflasyon enflasyon o kadar parayı bir de nasıl kazanacaksın böyle bir şirketin olsa eline böyle bir fırsat geçse anında satardın neden bahsediyorsunuz hiç anlamıyorum ya .

Tam bir Türk mantığı. Sıcak parayı seviyoruz arkadaş.

@Karamurselee Türkiye'yi temsil edebilecek bir şeyi satmak ne kadar mantıklı? Oyunları çok oynanıyordu. Neden o bütçeyi kullanıp daha iyisini yapmasınlar? Satmak yerine daha da büyüyebilirlerdi.

Şimdi Şöyle torunlarınızın torunlarını görünce muhtemelen 500 kişilik bir aşirete sahip olacaksınız ve bu parayı hepsine eşit dağıtırsanız herkese 4 milyon $ kalıyor. Güzel para.

Açgözlülüğün tek iyi tarafı olabilecek bir olay. Ben olsam açgözlülük yapıp daha fazlasını kazanırım diyerek satmazdım. Bence adamın zaten torunlarının torunlarına yetecek kadar parası vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…