Performans ve soğutma bakımından en iyi GTX 980Ti modeli hangisi?

@CJack60 Hocam iyi hoş da fiyatı ne olacak :D Asus da çıkarmıştı böyle abartı o.c ile ekran kartları. Mesela Asus ROG Matrix Gtx 980. Normal 980'lerin fiyatı 2300 iken, bunun fiyatı 2700. 2700 tl ye de gtx 980 ti alınır. Yani tahminimce bu kartta da fiyatı iyice abartırlar ve çok satmaz.

@CJack60 Hocam iyi hoş da fiyatı ne olacak :D Asus da çıkarmıştı böyle abartı o.c ile ekran kartları. Mesela Asus ROG Matrix Gtx 980. Normak 980'lerin fiyatı 2300 iken, bunun fiyatı 2700. 2700 tl ye de gtx 980 ti alınır. Yani tahminimce bu kartta da fiyatı iyice abartırlar ve çok satmaz.

Tam aksine fiyatının gayet makul olacağı söyleniyor. Corsair h55 sıvı soğutma kullanmış 980ti de referans modelin muhtemelen oc li halidir.

Fiyatları uygun olduktan sonra önerdiğiniz modeller güzelde işte daha normal modelleri bile 3000 tl ve üstü malesef. @CraZyNoMaD Evga kullanıyorsun memnun musun ?

Hafif cw var kartta ve %69 Asic değeri biraz canımı sıksada şimdilik memunum. Msi lightning alıcaktım fakat 2100 TL gibi bana göre çok makul fiyata denk geldiği için vazgeçtim. Aslında 1080p 144hz Asus VG248QE için bile overkill bir ekran kartı buna rağmen gözümü kararttım aldım. Artık ya monitörü multileyecem yada 4k ya geçiş yapıcam.

@Onur Bey Bakarız kim ne almış :) Yurt dışından alındığımda sorun olursa geri gönder bekle bu tür sorunlardan dolayı tercih etmeyeceğim sanırım ama belli de olmaz. Gigabyte G1 ve Evga ikisini düşünüyorum.

Emin olun yurtdışından alınan kartlarda iade-garanti süresi Türkiye'ye göre çok daha hızlı yürüyor.

@REOAz Sen sistemi yurt dışından mı topladın ? Eğer yurt dışından alacak olursam garanti kapsamında olan kartlar hangisi Türkiye için yani bu iade-garanti süresi ile ilgili bilgini paylaşırsan iyi olur ve sen hangi kartı tavsiye edersin.

@CJack60 Çok fazla olmasa da hepsinde var diyorlar zaten bende Asus monitör alacağım yada Aoc modelini fakat daha 4k bir monitör alamayacağım için Gtx 980 mi tercih etsem diye de düşünüyorum fakat şuan arasında 600 TL gibi bir fark var maddi olarak çok sıkıntı çıkmazsa ti alayım ilerde de monitör değiştiririm diye düşünüyorum. Bilgilendirmen için de teşekkürler.

Evga nın Kingpini hava soğutma için değil. Extreme soğutma için bir kart. Hava ile overclock olması çok zor. Direk stabilite kaybediyor. Benim kullandığım MSİ 6G modeli var gayet memmunum. +170 Gpu clock ve +500 Memory ile stabil 80 derece geçmiyor. HOF daki fanlar diğer modellere göre daha küçük. Yani diğer modellerin üflediği havayı üflemek için daha yüksek RPM değerlerine çıkacaklar. Onlarda 65 dereceye kadar çalışmama gibi bir özellikde yok. Bios yazılarak yapılıyor fakat garanti dışında kalıyor. Kartımın Asic değeri 89.

Son düzenleme:
Bana kalırsa 3 aşağı 5 yukarı hepsi aynı sonuçta kartın büyük kısmı Nvidia'dan geliyor ve hepsi 980 Ti hiçbiri seni üzmez. Asus ve Msı kullandım çoğunlukla birbirine yakın sonuçlar veriyorlar ikisinden de memnundum başımı ağrıtmadılar :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı