Perşembe günü dayak yiyeceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kanka hemen taktik vereyim diyeceksinki"gelsene teke tek kardeşim öyle adam toplamakla olmuyor"sonra teke tek çıkacaksın şimdi yapacakları söylüyorum babanı çağır sonra o çocuğu döv sonra baban gelsin okula şikayet etsin onu ama mutlaka kavgadan önce elinden geldiğince bağır yani"laaaaan ben deliyim laaaan tekmi buldunuz beni"falan diye ayarlarsın sen işte bu yöntemle dayak yemen %40 oranında düşecektir baktın olmuyor sol direkle başla sürekli sağ kroşe at sonra 1 sol kroşe ardında iç Low kick at sonrada sağ High kick at adam yere düşsün sonra bağıra bağıra sağ yanağını çürüt tabii öneri bu ben sorumlu değilim başına bir şey gelirse sana tavsiyem karıya kıza bakma!

Kızgın atarak beğeni kasmak bile istemiyorum şansa bak ki yazım yanlışı yaptınız tam banlık.

Dayak kaçınılmazsa zevk almaya bak. Aç telefondan Kurtlar Vadisi Pusu Cendere Remix vurabildiğine salla 2-3 yumruk. Okulda adın çıkar psikopat diye kimse yan bakmaz bir daha.
Hocam şöyle ilham alabileceği birkaç video bırakalım. Olmazsa olmazlardır.

Kavgaya giriş için tavsiye.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dayak yemeden önce.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kavga başlayınca.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı