Perşembe günü dayak yiyeceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam bakın komik gelebilir ama bir fikrim var. Evde ki süpürgenin borusunu alacağım. Daha sonra 5-6 düzine torpil alırım. Nasıl fikir? Ha bide kafama full face kask alırım.
 
Olayı nasıl anlatacağım hiçbir fikrim yok ama başlıyorum. Bu sene lise 1'e geçtim. Biraz da içime kapanık bir insanım hiç arkadaşım yok. Bütün sınıf üyeleri WhatsApp gruplarında kaynaşmış, fakat dediğim gibi ben çekingen bir insanım ve normal olarak da beni gruplara dahil etmediler.

Neyse ilk defa perşembe günü okula gittim tabii herkes birbirini tanıdığı için sohbet ediyordu. Ben kimseyi tanımıyordum bu sebepten ötürü en arka sıraya geçtim. O sırada kapıyı gözlüyordum kimler var diye. Sonra bir kız girdi sınıftan içeri çok hoşlandım. Gidip, konuşmaya cesaret edemedim tabii. Ben de Instagram hesabını buldum oradan tanışacaktım. Tabii amacım aslında sevgili olmaktı. Sonra burayı anlatmak istemiyorum bir şekilde kızla sevgili olmak istediğim anlaşıldı.

Kız bir daha bana asla yazmadı haklı olarak. Bir de kızın sevgilisi varmış. Şimdi sevgilisini tarif etmek gerekirse benim yaşlarımda 5 kişiyi art arda dizersek adam tek yumruğu ile 'Carbon' atar bize. Her neyse sanırım WhatsApp gruplarında ismim dönüyor ve perşembe günü dayak yiyeceğim. Fakat problem tek kişiden dayak yemek değil.

Çocuk okulun en popüler çocuğuymuş. Yani kısacası minimum 20 kişiden dayak yiyeceğim. En azından ortalıkla böyle söylentiler var. Hocam ben ne yapacağım? Lütfen yardım edin. Bir de bu sene alan seçecekmişiz seçtiğimiz zaman farklı sınıflara gider miyiz? Bunu merak ediyorum. Arkadaşlar biraz karmaşık gelmiş olabilir ama kısacası dayak yiyeceğim.

Bir de şöyle bir problem daha var, ben kıza hiçbir kötü laf konuşmadım ama buna rağmen dayak yiyeceğim. Sanırım sevgilisi şu kafada 'kimse benim sevgilimle konuşamaz' çok çaresizim yardım edin.

Dipnot: Kızın sevgilisi olduğunu bilseydim asla yazmadım.
Dipnot 2: Kavgadan hiç anlamam, hoşlanmam.
Dipnot 3: Sanırım sınıfta adım çıktı ne yapmam gerek? ( Eski sınıf arkadaşım reklamın iyisi kötüsü olmaz diyor.)
Zİk zak çizerek sersemlet, sonra hepsine teker teker kritik at.
 
Senin yaşlarında iken benzer mevzum olmuştu, önce aileme danıştım ardından polis çağırıp çocuğa attığım adreste taklaya getirdim. Cebinden döner bıçağı çıktı şikayetçi olduk, aldığı cezayı görsen aklın şaşar. Böyle tiplerin hakettiği şey bu, acımayacaksın.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı