Perşembe günü dayak yiyeceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam arkadaşlar konu kapansın uzadıkça uzuyor. Aileme haber vereceğim, müdürle de konuşacağım. Yine caymazlarsa dayağı kamera önünde yemeye çalışırım ya da koşar kaçarım. Bide Etkileşim puanı kasmak istesem emin ol Twitter gibi mecralarda açardım bu konuyu.
Bak perşembeye kadar boks antremanı yap ve şınav çek sonra dalmayı git.

Bir nebze de olsun rahatladım. Konu kapanabilir. Yardım etmek isteyen arkadaşlar sağ olsunlar. Perşembe günü bir konu daha açarım. Bu arada gerçekten amacım prim yapmak değil gerçekten değil.

Ben size bir anımı anlatayım bundan 22 yıl önce Antalya'da yaşıyorum. Kız arkadaşım bir diplomatın kızı, neyse bu kızla birlikteyken öğreniyorum ki bu kızın gittiği yaz kampında bu kıza aşık bir dünya milletvekili, belediye başkanı çocuğu var. Bir gün gece kızın yanına gidiyorum, ben farklı bir yaz kampındayım Antalya Lara'dayız. Bunların kampına vardım kızı görmeye gidiyorum derken eski Antalya Muratpaşa belediye başkanın oğlu adını vermiyorum bir anda koluma girdi o kızdan ayrılacaksın dedi. Ayrılmıyorum dedim bana yumruk sallamaya başladı bir yandan da izbandut gibi elinden kurtulamıyorum. Ama öyle bir muhallebi çocuğu ki salladığı 10 yumruğun bir tanesi isabet etmedi. Kolumdan sürükleye sürükleye kampın kafeteryasına doğru götürdü beni. Yolda kafeteryada takılan yaklaşık 15-20 kişilik bir grup üzerimize koştu ancak karanlık bir yerindeyiz sahilin. Hatta bu 15-20 kişilik grubun içinde dönemimizin dışişleri bakanının çirkin oğlu da var. Neyse 20 kişi üzerime koştular girişmeye başladılar ama zifiri karanlık, 20 kişi hayvan gibi bana saldırıyor ama o kadar muhallebi çocukları ki ne bir tane yumruk ne bir tane tekme isabet ettiriyorlar. Ben o angaryada dengemi kaybedip yere düşüyorum. Bunlar bana yerde tekme atmaya çalışıyorlar bir tane bile isabet etmiyor. Birbirlerini tekmeliyor gerizekalılar görsen. Ben yerden sürüne sürüne aralarından çıkıyorum birkaç adım ileride ayağa kalkıyorum ve bunlara bakıyorum. Bu angut ordusu ben aralarından çıkmama rağmen hala beni yerde tekmelediklerini zannedip birbirlerini dövüyorlar. Neyse ben bu salakları orada bırakıp bir koşu kendi kampıma gidiyorum. Bizim kampın efelerini topluyorum ve bunların burjuva kampına geri dönüyorum. Çağırdığım Efe'lerden bir tanesi de bunların burjuva okulunda. İzbandut gibi adamları görünce hepsi yumuşuyorlar abi ben seni tanıyorum sen bizim okuldasın değil mi diyor malum bakanın oğlu, ardından şimşek gibi bir tokat yiyor. Abi özür dileriz lafları arasında bu tokat faslı bir süre devam ediyor, ortamdaki herkes bir feleğin çarkından geçiyor. Abi ve tokat sesleri arasında ben gülmekten yerlere yatıyorum. Hayatımın en komik anılarından bir tanesi, konuyu açıp bana anlatma fırsatı tanıdığın için teşekkür ederim. Allah büyük diye buna diyorlar herhalde! Anlatmak istediğim şu 20 kişi de olsalar korkma. Baktın üzerine geliyorlar seni dövecek gibiler. En öndekinin tam dişlerinin üstüne kafayı indir. Dayak yesen de için rahat olsun. Bu son çare tabii ki. Böyle 20 kişi oluğu zaman erkek olanlar zaten hanım evladı oluyor genelde, o yüzden ağırlığını koy.

Yaşadığınız bölgede tanıdığın iri yarı yaşı sana yakın birini tanıyorsan onu çağır. 1-2 kişiye vurursun de. En son ikimiz birine birlikte girsek geri kalanlar korkudan bize giremez de. Hem senin havan olur hem de senden çekinirler.

O dayağı yedikten sonra istemsizce siz de saldırmaya başlıyorsunuz. Söyleyeceğiniz bir laf varsa da esirgemeyin yapıştırın lafı da yumruğu da. Hiç değilse, bu çocuk sessiz deyip zorbalık yapmaya kalkmazlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00