Phanteks P400A Nasıl?

Umut As

Decapat
Arkadaşlar bu kasayı almayı planlıyorum, Gamers Nexus ve farklı videolarına falan baktım bayağı güzel ve önerilen bir kasa, kullanıp da bir sorun yaşayan var mı?

Kasa 2 adet fan ile geliyor, ek olarak 4 tane de Be Quiet Pure Wings 2 fan alacağım. Güzel bir hava akışı olur diye düşünüyorum sizin düşüncelereniz neler?

Şunu da sorayım, öne 3 adet 12cm fan yerine 2 adet 14cm fan daha mı iyi olur?
P350X'in şişmanlığını alıp boya verdiğinizi düşünün. Güzel kasadır.
Şuan MB520 kullanıyorum, Phanteks'i sırf sade ve önü mesh olduğu için satın almak istiyorum.
Şunu da sorayım, öne 3 adet 12cm fan yerine 2 adet 14cm fan daha mı iyi olur?

Şuan MB520 kullanıyorum, Phanteks'i sırf sade ve önü mesh olduğu için satın almak istiyorum.

Asıl merak ettiğim bu söylediğim fan olayı.

Alacağınız fanlara göre 3X12 veya 2X14 değişir açıkçası.
Be Quiet Pure Wings 2, fanlar bundan olucak.
Kaliteli kasadır. Ancak onu alacağına bu kasayı öneririm. Hem de paran cebinde kalır.
Ya açıkcası görünüşe de biraz önem veriyorum, hoşuma gitmedi bu pek, ayrıca P400A 70 lira daha ucuz.
Güzel kasa. Ben P500A'yı bekliyorum kasanın üstünde 360mm radyatör desteği sunduğu için.
Tahmini ne zaman gelir? Ben de P500A almayı düşünebilirim çünkü.

Mesela 2 adet Akasa Viper S-Flow 14 CM tarzı güçlü fanlar olursa 14 CM daha mantıklı.

12 CM olarak fena değil değerler ama ben Arctic P12 daha mantıklı buluyorum.
P12 radyatörler için kullanılmıyor mu? Havayı yaymak yerine tek bir yere itmiyor mu? Ayrıca şimdi P500A modeline baktım ve sanırım P500A alıcam geldiğinde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı