Pilux ile tanışın!

• Konuyu başlatan 181272
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 94
  • Görüntüleme 10.387

2 ay içerisinde tamamen bitecek. Kullanmayı düşünüyor musunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    83
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olaya sadece GNOME olarak bakma. Normal Ubuntu'da RAM'ı tüketen şey sadece masaüstü değil. Bu sistemi de Ubuntu Minimal CD üzerinde hazırladım. Olabildiğince az paket kurmaya çalıştım. Bu sistemi kurup GNOME'u tamamen kaldırıp tekrar sıfır haliyle kurman bile daha stabil olma ihtimali var. Diskleri biçimlendirebilmek için disk yazılımını (gnome-disk) bile elimle kurdum. Minimal kurulumda Terminal GUI bile yoktu.

Şunu demek istiyorum: Ubuntu'ya göre çok daha az paketler kurulu geliyor.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Tam sürümü çıkınca deneyeceğim. Ayrıca önceki yorumumda söylemeyi unutmuşum, emeğinize sağlık.

Son düzenleme:
Araştırdığım kadarıyla PiluX özelleştirilmiş Ubuntu tabanlı bir dağıtım. Güzel olmuş, peki geliştiricileri kim? Sadece tek başına mı geliştirdiniz? Geliştirici almayı ve Telegram grubu vesaire açılacak mı?

Tek başımayım. Bİr de sistemi test eden BETA kullanıcılarımız var Ellerine sağlık sayelerinde baya sorun yakalıyoruz.

Bu konular daha güncel:

En son yakalanan sorunlar:
Lenovo G550 modelinde Wi-Fi sürücüsü tanınmadı. ( @Mithat Berhan )
Plymouth logosu önünde disk şifresi sorulmuyor. ( @HABAR )

Hocam merhabalar. Ben Beta kullanıcısı Salih Metin (Galaksi2323). İşlerim olduğu için e-postalara geç bakabildim. Beklettiğim için çok özür dilerim. Hocam ben X64 iso dosyasını indirdim. USB'den boot ederek, deneyimlemek istiyorum. Şimdi, bu indirilen dosyayı önce çıkartmamız mı gerekiyor? Yoksa direk iso'yu USB'ye yazdıracak mıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…