Pilux ile tanışın!

• Konuyu başlatan 181272
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 94
  • Görüntüleme 10.044

2 ay içerisinde tamamen bitecek. Kullanmayı düşünüyor musunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    83
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Direk yazdırabilirsin. Rufus programını kullandık ve hiçbir sorun yaşamadık. UEFI/CSM modların ikisini de destekliyor. PiluX'dan yazıyorum

@181272 hocam direkt tanımasını beklemiyordum ki Windows 10 dışında direkt tanıyabilen sistem çıkmadı

Ama güncelleme kısmını bulamadım, öyle bir kısım Beta olduğu için herhalde yok.

İnternet kablosuyla bağlayabiliyor musun peki? Akşam 9-10 gibi Teamviewer bağlantısı kurmak istiyorum aslında. Bu arada Terminal açmak için BAŞLAT + R tuşları kullan.
Batarya performansı nasıl olacak?
Bilgisayarın donanım uyumuna göre değişir. Ama sana çok rahat bir şekilde "Ubuntu'dan daha az enerji yakıyor." diyebilirim

İnternet kablosuyla bağlayabiliyor musun peki? Akşam 9-10 gibi Teamviewer bağlantısı kurmak istiyorum aslında. Bu arada Terminal açmak için BAŞLAT + R tuşları kullan.
Ethernet, ses gibi herşeyi çalışıyor.
İnterneti ethernet ve USB üzerinden verebiliyorum.

İSO dosyasını verebilir misiniz?
Beta'ya katılmak istiyorum zaten boş vaktim çok 1,2 saat işletim sistemini deneyimleyip hata var ise bildirebilirim.

Son düzenleme:
Direk yazdırabilirsin. Rufus programını kullandık ve hiçbir sorun yaşamadık. UEFI/CSM modların ikisini de destekliyor. PiluX'dan yazıyorum
ARM için olan versiyonu var mı? Raspberry pi'ye kurayım.

Şöyle söyleyim, eğer topluluğun büyümesini istiyorsanız bence telegram grubu açabilirsiniz. Buarada bende bi ara özelleştirilmiş amdgpu içeren debian isosu yapmıştım(Debootstrap + Chroot + grub(mkrescue ile iso imajı.)) . Eğer isterseniz belki beraber birşeyler yapabiliriz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…