Altinumero
Decapat
Merhaba arkadaşlar, Covid-19 sebebiyle üniversiteler online eğitime geçince öğrenci evinden aile evine döndüm ve öğrenci evindeki Türknet internetimi dondurdum. Aile evinde ise 16mbit hızda Türk Telekom interneti var, ben online oyun oynarken ailem de internete bağlandığı için ping oluyor, doğal olarak onlara internetten çıkın diyemiyorum sadece kendi zevkim için. Dondurduğum interneti buraya taşımayı düşündüm ama bildiğim kadarıyla evde tek hat var ve hem hat çektirme ücreti hem internetin nakil ücreti fazla geldi en azından 5 ay falan kullanıcam burda öğrenci evine giderken hem hat işe yaramayacak hem de bir nakil ücreti daha ödemem gerekecek. Evdeki hatta 2 adet modem bağlamayı ve bilgisayarıma kablolu internet yapmayı düşündüm (modem oturma odasında televizyona bağlı olduğu için odama alamıyorum) bunun için de kablosuz modem gerekiyormuş araştırdığım kadarıyla maalesef o yöntem de olmuyor. Sizce ne yapmalıyım, var olan internet paketini yükseltmek ping çözümünü sağlar mı ya da farklı bi çözüm öneriniz var mı? Teşekkür ederim