Platoniği olduğum kız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba, ben 15 günlüğüne yazlığa gitmiştim. Yeni döndüm. Gittiğim yazlık çocukluğumdan beri gittiğim yazlık ve bu sene Zeynep adında yeni bir kız vardı. Onu ilk gördüğümden andan beri aşık oldum. Çok güzeldi, hareketleri tavırları büyülemişti beni.

Çok bir konuşmuşluğumuz yoktu. Az konuşsak da iyi anlaşıyorduk. Daha sonra ben evime döndüm. Öğrendim ki o da benimle aynı şehirde oturuyormuş (Sakarya) ve bir şekilde Instagram adresini buldum.
Yazlığa çocukluk, en yakın arkadaşımla gitmiştim. O da orada hala. Bana dün yazdı ve okulundan hoşlandığı bir çocuk varmış Doruk adında. Ona açılacakmış ama korkuyormuş, zaten çocuk kabul etmeyecekmiş galiba dedi. Bende düşündüm ki aynı şehirdeyiz, iyi anlaşıyoruz az görüşmüş de olsak, acaba sevgili olabilir miyiz diye.

Bu arada ben lise 2'ye geçtim o 8. sınıfa geçti. Bir de okul konusundan çok sıkıntı yaptım. O Neva'ya gidiyor ben meslek lisesine. Ve bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı doğru düzgün. 1 kere bile kız eli tutmadım diyebilirim. O kadar çok istedim ki onunla çıkmayı. Şu an cevap bekliyorum, eğer hoşlandığı çocuk hayır derse açılmalı mıyım? Yani ilk başta Instagram'dan yazıp arkadaş olup sohbeti ilerlettikten sonra onu dışarıda yemeğe davet etsem ve çıkma teklifi etsem kabul eder mi? Ayrıca dışarı yemeğe daha önce biriyle hiç çıkmadım.

Ondan da korkuyorum. Neler yapmalıyım? Akıl verirseniz çok mutlu olurum. Sizi de gece gece yordum ama kusura bakmayın, şimdiden çok teşekkür ediyorum yardım etmeye çalışan herkese. Atladığım bir detay varsa yazarsanız onu da ekleyebilirim. Bu arada kızın kuzeni de var Betül adında. Onla da kankayız zaten numarası da var ama acaba ondan da yardım alabilir miyim sizce? Çok cana yakın bir kız. Zeynep hakkında bana yardımcı olur mu?
Maalesef sizin yaşlarınızda yaş farkı önemli. Yaş farkında ötürü yapabilecek bir şey yok maalesef. Hani yirmili yaşlarda olsa bir sorun olmaz ama daha yeni sekize geçmiş. Ama karar sizin. Uzun uzun düşünün, ilerisini düşünün. Kolay bir şey değil sonuçta.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı