Beyler çözüm yok mu unutmak için bir taktik verin bari be..Ya bende küçüklükten beri var. Garip bir durum benimki. Benimki tamamen cinsel açıdan ama. O yaşta ne cinselliği dersen bilemiyorum vallaha ama oldu.
Beyler çözüm yok mu unutmak için bir taktik verin bari be..Ya bende küçüklükten beri var. Garip bir durum benimki. Benimki tamamen cinsel açıdan ama. O yaşta ne cinselliği dersen bilemiyorum vallaha ama oldu.
Bak bi kitap var "S*ktir Et" diye. Adamın dediği şey çok basit. Ne kadar zengin olursan ol ne kadar başarılı olursan ol yine daha fazlasını isteyeceksin. Öyle düşün. Yarın başkası çıkar ona kayarsın, sonra başkası falan filan. Boşver en iyisi.Bir şeyi atlamışım güzellik anlayışıma hiç uymuyor yani aslında bana göre çok güzel de değil sadece kararında bir tatlılığı var.
Taktik var ama sen de ayrıntı ver. Mesela nesini sevdin?Beyler çözüm yok mu unutmak için bir taktik verin bari be..
Ne bileyim yüzünü saflığını sevdim sanırım bir de yukardakini kaçırdın mı bilmiyorum, realist düşününce çokta güzellik anlayışıma uymuyorBak bi kitap var "S*ktir Et" diye. Adamın dediği şey çok basit. Ne kadar zengin olursan ol ne kadar başarılı olursan ol yine daha fazlasını isteyeceksin. Öyle düşün. Yarın başkası çıkar ona kayarsın, sonra başkası falan filan. Boşver en iyisi.
Taktik var ama sen de ayrıntı ver. Mesela nesini sevdin?
Aklıma bir yol gerse hemen uygulardım buraya yazmazdım yaklaşık 2 haftadır bir yol bulamadım peki sence aşık mıyım?Olmayacağını bildiğin halde neden ısrarla üstüne gidiyorsun dostum? Aşk, hoşlantı falan bahane. Kendine göre daha ilgi çekici şeylere odaklan yoksa burada, gündelik yaşamında aklını meşgul tutarsın veya elinden gelen her şeyi yapıp o kişiye ulaşmak için gayret edeceksin. "Nasıl bulacağım?" eğer "aşıksan" bir yolunu bulabilirsin. Peki, gerçekten aşık mısın?
Oluyor böyle. Belki sen yaşamadın ama oluyor. Ha ama bir süre sonra geçiyor sonra başkası içi başlıyor. Belki de yaşama tutunmak ve kendini geliştirmek için beynin yaptığı bir savunma mekanizmasıdır.Olmayacağını bildiğin halde neden ısrarla üstüne gidiyorsun dostum? Aşk, hoşlantı falan bahane. Kendine göre daha ilgi çekici şeylere odaklan yoksa burada, gündelik yaşamında aklını meşgul tutarsın veya elinden gelen her şeyi yapıp o kişiye ulaşmak için gayret edeceksin. "Nasıl bulacağım?" eğer "aşıksan" bir yolunu bulabilirsin. Peki, gerçekten aşık mısın?
Estetiksiz ve makyajsız halini araştır. Kendini güzel göstermek için her şeyi yapan biri kim bilir ne yalanlar söyler.Ne bileyim yüzünü saflığını sevdim sanırım bir de yukardakini kaçırdın mı bilmiyorum, realist düşününce çokta güzellik anlayışıma uymuyor
Aklıma bir yol gerse hemen uygulardım buraya yazmazdım yaklaşık 2 haftadır bir yol bulamadım peki sence aşık mıyım?
Anahtar kelime kendini geliştirmek, buradan alacağı bir tecrübe ileride çok işine yarayacak. Tabiki de.Oluyor böyle. Belki sen yaşamadın ama oluyor. Ha ama bir süre sonra geçiyor sonra başkası içi başlıyor. Belki de yaşama tutunmak ve kendini geliştirmek için beynin yaptığı bir savunma mekanizmasıdır.
En kolay yolu şu. Diyelim ki evlendin. Güzel günler geçirdin falan filan. Sonra bir kaza oldu ve o kişinin yüzü dağıldı veya eli kolu tutmaz oldu kısaca kalıcı hasarı oldu. Onu o haliyle kabul edip ona destek olacak mısın?Ne bileyim yüzünü saflığını sevdim sanırım bir de yukardakini kaçırdın mı bilmiyorum, realist düşününce çokta güzellik anlayışıma uymuyor
Aklıma bir yol gerse hemen uygulardım buraya yazmazdım yaklaşık 2 haftadır bir yol bulamadım peki sence aşık mıyım?
Bilmiyorum çok büyük bir sorumlulukEn kolay yolu şu. Diyelim ki evlendin. Güzel günler geçirdin falan filan. Sonra bir kaza oldu ve o kişinin yüzü dağıldı veya eli kolu tutmaz oldu kısaca kalıcı hasarı oldu. Onu o haliyle kabul edip ona destek olacak mısın?
O kadar aşık olmak için birlikte mutluluklar ve üzüntüler yaşamış olmak gerekir diye düşünüyorumEn kolay yolu şu. Diyelim ki evlendin. Güzel günler geçirdin falan filan. Sonra bir kaza oldu ve o kişinin yüzü dağıldı veya eli kolu tutmaz oldu kısaca kalıcı hasarı oldu. Onu o haliyle kabul edip ona destek olacak mısın?
Estetik yokOluyor böyle. Belki sen yaşamadın ama oluyor. Ha ama bir süre sonra geçiyor sonra başkası içi başlıyor. Belki de yaşama tutunmak ve kendini geliştirmek için beynin yaptığı bir savunma mekanizmasıdır.
Estetiksiz ve makyajsız halini araştır. Kendini güzel göstermek için her şeyi yapan biri kim bilir ne yalanlar söyler.
O zaman o kızın iyiliği için ondan vazgeç. Çünkü böyle bir durumun olma ihtimali var. Veya ondan çocuğun olursa o çocuğun sağlıklı olmama ihtimali var.Bilmiyorum çok büyük bir sorumluluk
O başka bir konu ama bence böyle bir konu için daha çok erken bir tanışsam belki de tanıştıktan sonra hiç sevmeyeceğimO zaman o kızın iyiliği için ondan vazgeç. Çünkü böyle bir durumun olma ihtimali var. Veya ondan çocuğun olursa o çocuğun sağlıklı olmama ihtimali var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.