Platonik aşka açılınmalı mıdır?

Bende senin gibi bu konuda hep karamsardım ama hayat gerçekten sürprizlerle dolu :)
Yok be hocam. Akıllanmam ben. Bir kaç yıl önce vuruldum kızın birisine saf gibi. Şimdiyse beraber gençliğimi heba ediyoruz. Hayatın sürprizleri hepinizin üzerine olsun. Ben sakin bir hayat yaşayayım yeter bana.

Yok be hocam. Akıllanmam ben. Birkaç yıl önce vuruldum kızın birisine saf gibi. Şimdiyse beraber gençliğimi heba ediyoruz. Hayatın sürprizleri hepinizin üzerine olsun. Ben sakin bir hayat yaşayayım yeter bana.

Hocam bende böyle düşünüyordum ama büyük konuşma bence :D değişebilir benden sana tavsiye büyük sözler söyleme :D

Hocam bende böyle düşünüyordum ama büyük konuşma bence :D değişebilir benden sana tavsiye büyük sözler söyleme :D
Yani orası öyle. Ama benim o kitap rahatlıkla bir 3-4 sene daha kapalı olacak. Bambaşka bir şehire gittim yine unutamıyorum allah beni bildiği gibi yapsın. O kadar da kötü değilimdir... Muhtemelen. Arkadaşın unutabilmesi gerçekten çok mutlu etti. Bakalım, bizim de sıramız gelecektir elbet ya.

Yani orası öyle. Ama benim o kitap rahatlıkla bir 3-4 sene daha kapalı olacak. Bambaşka bir şehre gittim yine unutamıyorum Allah beni bildiği gibi yapsın. O kadar da kötü değilimdir... Muhtemelen. Arkadaşın unutabilmesi gerçekten çok mutlu etti. Bakalım, bizim de sıramız gelecektir elbet ya.

Unutmak istersen unutursun. İstemediğin sürece hiçbir şeyi unutmazsın.

Unutmak istersen unutursun. İstemediğin sürece hiçbir şeyi unutmazsın.
İşte, herkes aynı şekilde işlemiyor bu saçmalıkta. Açıkçası benim acınası halimde az bile olsa mutlu ediyor. Yazmaya devam ettikçe unutmak istemiyorsun diyeceğin için uzatmakta istemiyorum. Ama haklısın. Sonuna kadar haklısın.

Hocam çözdünüz beni. Bakın ciddiyim unutmak istemezsen unutamazsın. Kimse unutulmamayı hak etmez. Anne, baba, eş, dost, akraba olsa neyse. Unutamadığımız kişiler hayatımızda çok önemli kişiler olmalı. Olmazsa olmaz denecek cinsten. Unutunca veya daha kötüsü yukarıda bahsettiğim kişileri kaybedince dediğimi anlayacaksınız.

Hocam çözdünüz beni. Bakın ciddiyim unutmak istemezsen unutamazsın. Kimse unutulmamayı hak etmez. Anne, baba, eş, dost, akraba olsa neyse. Unutamadığımız kişiler hayatımızda çok önemli kişiler olmalı. Olmazsa olmaz denecek cinsten. Unutunca veya daha kötüsü yukarıda bahsettiğim kişileri kaybedince dediğimi anlayacaksınız.
Yok hocam onun farkındayım. Ucundan dönmüşlüğü var. Ve karşı çıkabilecek bir argümanım falanda yok yani. Haklısınız bunları söylemekte. Bilemiyorum ya, sadece farklıydı. Çok boş temelleri olan bir durum içerisindeyim. Kafa yormanızı hak etmeyecek bir durum. Konuşmak müthişti ama size de dert olmasın. 🫡

Teşekkürler bu arada unutmusum

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim fakat anlatabilecek pek bir kaynağım yok. Öyle imkansız bir meseleydi. Sizin de anlatmak istediğiniz bir konu var ise ben buradayım. İyi günler.

Sağ olun hocam, ben fazla umursamıyorum artık o nedenle anlatmaya da gerek yok. Kendinize iyi bakın. İyi günler. 🌹

Technopat Haberler

Geri
Yukarı