PlayStation 3 almalı mıyım?

Gayet de alınır. Sırf exclusive oyunları bile PS3 almak için yeterli bir sebep. Bunun yerine PS4 al diyen arkadaşlar var da adamın bütçesi 500-600 lira, hadi konsolu aldı diyelim tanesi 200-300 lira olan oyunlara nasıl para yetiştirecek? Bu arada alacaksanız cfw'li olanlardan almanızı öneririm.
CFW nedir biraz bahseder misin?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence alınmamalı, özel oyunlar hariç çöp bir konsol. Üstelik eski nesil. Çamur gibi grafikler ve 640p çözünürlüğünde oyunlar görmek istiyorsanız alın. Ayrıca makine güçsüz olduğu için çoğu oyunda 30 FPS altına düşüyor.(bknz: GTA IV-V) Dediğim gibi PS3'teki özel oyunların hastası değilseniz sakın almayın. RDR gibi özel olmayan esli nesil oyunları oynamak için ise Xbox 360 tercih edin, hiç değil ise 720p'de 30 FPS verebiliyor.
 
Son düzenleme:
450₺'ye daha iyi ne bulacak acaba hayır diyen kişiler. 450₺'ye 720p30'da GTA V oynar, işini görür. PS4 zaten 4000₺'den girer. Arkadaşın bütçesinin 10 katı neredeyse :D
 
Bence PS5'i bekle o çıkınca fiyatlar iner o zaman PS4 alırsın ;)

Ziyaaaaa
Düşündüm PS 5'i beklemeyi de. Hem PS5 çıkınca benim gene bütçem yetmez PS4'e ve o kadar sabırlı değilim:) Zaten PS3'ü tatilde sıkılmamak için alıyorum:)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuda, @Furkan17TR bey’i dinlemenizi tavsiye ederim. Kendisi nelere dikkat etmeniz gerektiğini gayet anlaşılır bir şekilde anlatmış.

Benim önerilerime gelirsek. Bence bu sizin, konsoldan ne beklediğinize bağlı. Şahsen ben, Spider-Man veya GoW gibi oyunları görünce PS3’e taş devrinden kalmış gibi bakıyorum. Ama derseniz benim yeni oyunlarda gözüm yok. Ben RDR, GTA IV, Little Big Planet, Prototype vb. oyunları oynar, keyif alırım. O zaman PS3 alın derim. Hem blu-ray oynatıcı olarak da kullanabilirsiniz. Hala desteği devam ediyor mu bilmiyorum ama Netflix ve Spotify desteği ile multimedia olarak da kullanabilirsiniz.

Ben PS3’ün 60GB fat kasasını kullandım. 2007’de Suudi Arabistan’dan almıştım. 2014’e kadar sorunsuz kullandım. Sarı ışık hatası alınca, makineyi tamire verdim. 6 ay dayandı, tekrar sarı ışık verdi. Ben de saldım. Slim kasaların daha sessiz ve hatasız olduğu söyleniyor. Bence imkanınız varsa slim alın. 400 lira çok büyük bir para değil. Ben onu bir haftada harcıyorum. Çok zengin olduğumdan değil. Hayat pahalı maalesef.

Guitar Hero alın. Move alın. GTA IV, V oynayın. Sizi sarmadığı an yeni nesile geçin. PS4’ün daha 4 yıl ömrü var gözümde.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı