PlayStation 5 vs. 4 Pro. vs Xbox Series X vs. Series S

Aladdin Keykubad

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Pentium 2117u-Intel HD Graphics
Meslek
Hükümdar
Merhaba,
Oyun konsolu almayı düşünüyorum. En iyi PS5 gibi duruyor fakat kendiside oyunları da pahalı. Xbox Series S alsam mı?
Gailba Xbox'ta bazı oyunlar bedava veya 100-200 TL arası. Sizin fikriniz nedir? Hangi konsolu alsam?

PlayStation'da oyunlara verecek paranız varsa düşünmeyin PS5 alın geçin. Param var ama oyunlara o kadar veremem, oyun oynatabilen bir bilgisayarım yok diyorsanız Xbox Series X. Yeni nesil alacak kadar param yok diyorsanız oyunlara para verebilecekseniz 4 Pro. Yeni nesile de geçmiş olayım 1080p oynamaya devam ederim ben diyorsanız Xbox Series S.

Merhaba,
Oyun konsolu almayı düşünüyorum. En iyi PS5 gibi duruyor fakat kendiside oyunları da pahalı. Xbox Series S alsam mı?
Gailba Xbox'ta bazı oyunlar bedava veya 100-200 TL arası. Sizin fikriniz nedir? Hangi konsolu alsam?
Xbox tarafını tercih ederdim. Microsoft bu aralar her firmaya el atma çabasında. Game Pass kütüphanesi kesinlikle daha büyür. Ayrıca Xbox'a Geforce NOW geldi. Monitörünüz 2K veya 1080p ise Series S, 4K ise Series X öneririm. Şunu da unutmayayım: İstediğiniz bir taşınabilir diski herhangi bir Xbox'a takıp oyun yükleyebiliyorsunuz.

(Yıllardır Xbox kullanıcısıyım ve hala memnunum. Şu sıralar ise çok daha iyi işlere imza atıyor.)

4K TV’niz varsa Series X, RT açacaksanız da Series X alın derim.

PS5’in oyunları gereksiz pahalı, sırf exclusive oyunlar var diye PS5 almak saçmalık olur. Zaten bu sene de Xbox sağlam oyunlar çıkaracak gibi.

Onun dışında bütçe dostu olarak 4/2K TV’niz yoksa Series S alınabilir.

Xbox tarafını tercih ederdim. Microsoft bu aralar her firmaya el atma çabasında. Game Pass kütüphanesi kesinlikle daha büyür. Ayrıca Xbox'a Geforce Now geldi. Monitörünüz 2k veya 1080p ise Series S, 4k ise Series X öneririm. Şunu da unutmayayım istediğiniz bir taşınabilir diski herhangi bir Xbox'a takıp oyun yükleyebiliyorsunuz.
Yeni nesil oyunlar diskten açılmıyor.

Sana tavsiyem Series X çünkü ülkemizde PS5 oynamak aşırı lükslük gerektiriyor oyun fiyatları olsun sırf exclusive oyunlar için bile fazla pahalı ben 3 yıldır PS4 kullanıcısıyım mayıs ayının başında Series X alacağım 3 yıl Game Pass 400 TL para ödüyorsun ve dünya kadar oyun senin elinde oluyor bir ton indirimde geliyor Microsoft Türkiye tarafına da büyük önem veriyor.

İki cihazında gücü eşit ha oyundan oyuna farkedebilir Series X iyi optimize edememiştir daha kötü performans verir sonradan düzeltirler örneğin Valhalla gibi.

Bilgisayarınız yoksa veya PS özel oyunları ilginizi çekmiyor ise Series X, PC'niz varsa veya PS öze oyunları ilginizi çekiyor ise PS5.

Zaten bu sene de Xbox sağlam oyunlar çıkaracak gibi.
Halo Infinite dışında çıkacak sağlam bir oyununu göremiyorum ben, ki o da 343 tarafından yapılıyor.
Varsa lütfen söyleyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı