PlayStation vs Xbox Series X

Garip bir düşünce doğrusu. Niye özelmiş gibi hissetmek ister ki bir insan bu konuda. Ben oynadığım oyunu daha çok kişi oynasın isterim mantıken.
Gerçi eski PS4 oyunları PC'ye çıkacak diye PS parçalayan insanlar vardı. Ona da anlam verememiştim.
Ya da en azından TLOU ve GoW gibi kaliteli oyunlar gelsin. Ya da bu oyunlar PC'ye de çıksın.
Keşke Sony PS 5 Lite diye bir konsol çıkartsaydı.
Series S mantığında mı?

Garip bir düşünce doğrusu. Niye özelmiş gibi hissetmek ister ki bir insan bu konuda. Ben oynadığım oyunu daha çok kişi oynasın isterim mantıken.
Gerçi eski PS4 oyunları PC'ye çıkacak diye PS parçalayan insanlar vardı. Ona da anlam verememiştim.
Kim oyun dünyasının başyapıtlarını oynamak istemez ki? O yüzden bence konsol savaşlarının kazananı PS’dir.
Satış sayıları benimle aynı fikirde.

Bir de şöyle bir ön yargı var. İnsanlar oyuncu PC toplama derdinden kurtulmak için konsol alıyor yurtdışında zaten. Bir konsol bir MacBook(veya herhangi bir laptop) keyfine bakıyor adam. Başka yere çıkmış oyun umrunda değil. Ki Reddit'te karısı PS5'i çirkin bulduğu için Xbox alan adam bile vardı :D Bu vs sadece alamayan ülkelerde çok tartışılıyor. Amerika'da toplam halo satışı Last of Us ve Uncharted toplamından fazlaydı yanılmıyorsam. Bu da PS oyunları hakkında bir ön yargı.
Satış sayıları benimle aynı fikirde.
Değil...

Bir de şöyle bir ön yargı var. İnsanlar oyuncu PC toplama derdinden kurtulmak için konsol alıyor yurtdışında zaten. Bir konsol bir MacBook(veya herhangi bir laptop) keyfine bakıyor adam. Başka yere çıkmış oyun umrunda değil. Ki Reddit'te karısı PS5'i çirkin bulduğu için Xbox alan adam bile vardı :D Bu vs sadece alamayan ülkelerde çok tartışılıyor. Amerika'da toplam halo satışı Last of Us ve Uncharted toplamından fazlaydı yanılmıyorsam. Bu da PS oyunları hakkında bir ön yargı.

Değil...
Emin misiniz? PS5 açıklanan satışlarda daha çok sattı. Önceki PS konsolları zaten Xbox’ları hezimete uğrattı.

Değil...
Avrupa ya da diğer devletler için yeni nesil konsollar nimet. 500 Dolara 4k ve 8k oyun keyfi. İşlerini halledeceğin bir PC varsa kim takar Gaming PC'yi. Ama burada adam ikinci el 3k PC topluyor. 3k'ya da yeni nesil konsol yok. Yani başka seçenek yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı