Polonya'da üniversite okunur mu?

Aklıma gelen güzel fikirden sonra polonyda okumaya karar verdim. Sosyallik bir şekilde halledilir. Hazırlıkta vs neler oluyor nasıl zorluğu,dilimi geliştirebilir miyim bilmiyorum. Bence bir şekilde halledilir ama siz ne düşünüyorsunuz?Polonya'da okuyan varsa nasıl olduğunu anlatabilir mi?

Aklıma gelen güzel fikirden sonra polonyda okumaya karar verdim. Sosyallik bir şekilde halledilir. Hazırlıkta vs neler oluyor nasıl zorluğu,dilimi geliştirebilir miyim bilmiyorum. Bence bir şekilde halledilir ama siz ne düşünüyorsunuz?Polonya'da okuyan varsa nasıl olduğunu anlatabilir mi?
polonya işi noldu hocam

Hangi şehir hocam? Ben Lodz'dayım :D
Varşova ben seneye lodza taşınmak çok istiyorum :)) Kiralar buraya göre baya ucuzmuş diye duydum. Siz neye ne ödüyorsunuz hocam paylaşmak isterseniz? Şehir nasıl ulaşım nasıl?

Polonya nasıl¿ Havası suyu... kızları vs?

birde ingiliççe mi polonyaca mi öğreniyorsunuz?
Polonya fena değil hocam havası olsun kızları olsun :D Aslında havası tartışılır ama yaz bu sene erken geldi o güzel oldu. İngilizce okuyorum lehçe az biraz kendim öğreniyorum. Siz?

Arkadaşlar görüyorum😃 İspanya'ya, Polonya'ya giden var iyi hoş da nasıl gittiniz öğrenci değişim programı gibi bir şeyle mı gittiniz yoksa iş falan mı buldunuz. Açıklarsanız sevinirim.

Arkadaşlar görüyorum😃 İspanya'ya, Polonya'ya giden var iyi hoş da nasıl gittiniz öğrenci değişim programı gibi bir şeyle mı gittiniz yoksa iş falan mı buldunuz. Açıklarsanız sevinirim.
Merhaba hocam, öncelikle internet üzerinden okula başvurdum. Benim okul baya dandik benim OBP 75 felandı yine de girdim, 65 ile giren arkadaşım da oldu. Sonra baktım vize ile uğraşmak çok sıkıntı yeşil pasaport ile gelip oturuma başvurdum. 4 ay gibi bir sürede oturum çıktı okulu okuyorum şimdi öyleli. 2 haftaya da ülkeme dönücem inşallah.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı