Hocam, durumlar nasıl?Teşekkür ederim, Haziran'ın sonuna kadar belli olacak umarım olur. Güncellemeleri buraya yazarım.
Hocam, durumlar nasıl?Teşekkür ederim, Haziran'ın sonuna kadar belli olacak umarım olur. Güncellemeleri buraya yazarım.
polonya işi noldu hocamAklıma gelen güzel fikirden sonra polonyda okumaya karar verdim. Sosyallik bir şekilde halledilir. Hazırlıkta vs neler oluyor nasıl zorluğu,dilimi geliştirebilir miyim bilmiyorum. Bence bir şekilde halledilir ama siz ne düşünüyorsunuz?Polonya'da okuyan varsa nasıl olduğunu anlatabilir mi?
Ispanyaya cevirdim.Havasi suyu daha güzel.9 aydır burdayimpolonya işi noldu hocam
Çok iyi yapmışsın.. Bende Polonya'ya gittim maalesefIspanyaya cevirdim.Havasi suyu daha güzel.9 aydır burdayim
Hangi şehir hocam? Ben Lodz'dayımÇok iyi yapmışsın.. Bende Polonya'ya gittim maalesef![]()
Polonya nasıl¿ Havası suyu... kızları vs?Çok iyi yapmışsın.. Bende Polonya'ya gittim maalesef![]()
Varşova ben seneye lodza taşınmak çok istiyorumHangi şehir hocam? Ben Lodz'dayım![]()
Polonya fena değil hocam havası olsun kızları olsunPolonya nasıl¿ Havası suyu... kızları vs?
birde ingiliççe mi polonyaca mi öğreniyorsunuz?
Merhaba hocam, öncelikle internet üzerinden okula başvurdum. Benim okul baya dandik benim OBP 75 felandı yine de girdim, 65 ile giren arkadaşım da oldu. Sonra baktım vize ile uğraşmak çok sıkıntı yeşil pasaport ile gelip oturuma başvurdum. 4 ay gibi bir sürede oturum çıktı okulu okuyorum şimdi öyleli. 2 haftaya da ülkeme dönücem inşallah.Arkadaşlar görüyorumİspanya'ya, Polonya'ya giden var iyi hoş da nasıl gittiniz öğrenci değişim programı gibi bir şeyle mı gittiniz yoksa iş falan mı buldunuz. Açıklarsanız sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.