Power Boost VK-P1882B / Power Boost 650W 80+ PSU'dan gelen ses

ömer111

Centipat
Katılım
2 Kasım 2022
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, daha 2 hafta oldu Vatan'dan sistem alalı. Diğer parçaları topladım, klavye vs. ve kasayı çalıştırdım. Bu 2. gün videoya ekleyeceğim ses gelmeye başladı sabah, ben ekran kartını falan dinledim ama kesin PSU'da. Tam olarak sorunu anlayabilen var mı acaba?
Not: Ben sistemin bütün parçalarını araştırdım ama nasıl olduysa PSU'yu araştırmadım. Yeni fark ettim Power Boost PSU kötü olduğunu.
 
Sağ ol reis prizleri söktüm topraklamaya baktım hepsi sağlıklı inşallah bir şey olmaz ben konuyu kapatmalı mıyım artık yoksa dursun mu?
Konu açık kalabilir. İmkan olduğunda yeni PSU alırsınız?
 
Hocam ben zorunluluktan 3 sene kullandım bu PSU'yu o gıcık ses ve dehşet fan sesi dışında bir sorun olmadı hem de elektriğim çok sık kesildiği halde.

Kardeşim vallahi bende anlamadım 1. sürekli böyle arıza veriyorsa bu PSU neden vatan gibi bir market bununla uğraşır ki ama benim içime bir kurt düştü yani sürekli gözüm kulağım orada bunun tek çaresi başka marka bir PSU eğer iade alırlarsa iade edeceğim eğer almazlarsa değiştireceğim onu alan kişiye izah ederek satacağım yeni PSU alacağım yoksa içim rahat etmeyecek belki boşa kuruntu yapıyorum ama işte bilmiyorum aslında benim de şu an hiç para hercacak durumum kalmadı ama olmuşken tam olsun.

Konu açık kalabilir. İmkan olduğunda yeni PSU alırsınız?

Tamam bir şey olursa size de haber veririm.

Bu arada hiçbir şey olmadı şükür şu an ses de gelmiyor ama kışa girdiğimiz için ani elektrik kesintileri başıma bir iş çıkarmazsa bir şey olacağını sanmıyorum.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı