İngizcelik bir durum yok demeniz çok yanlış.
Evet fonksiyonel programlamada pek bir anlam ifade etmeyebilir ancak ileri aşamada bir insanın aklında tutamayacağı kadar sınıf, method ve kütüphane mevcut bunları yeri geldiğinde araştırıp kullanacak ve bu araştırma için ingilizce önemli. Tabiki google çeviriden vb çevirir ancak bazı durumlarda anlam farklılıkları oluşabiliyor. Ayrıca sadece programlama olarak düşünmemek lazım ileride veritabanları vb gibi durumlar var.
Syntax'ların işlevlerini ve dilin nasıl çalıştığını öğrendiğinizde akar gider diyorsunuz yani?
Evet söz dizimlerininin ve dilin nasıl çalıştığını bildiğinizde akar gider .
İngilizcenin devreye girdiği yerler , topluluk forum soru cevap Manual el kitapçığı ... kaynaklar ve bilumum etkileşimler .
İngilizce A1 B1 A2 gibi kategorik ele alınmasının nedeni , geleneksel klişe anlayıştır ... İngilizceniz var mı gibisinden ?
Siz mükemmel derecede İngiliz ingilizcesi konuşursunuz , yanınızda Amerikan İngilizcesiyle konuşan köylü kalır hatta birbirinizi anlayamayabilirsiniz .
Kanada ingilizcesi , Avustralya İngilizcesi hatta .. Amerikan'ın içinde bile Güneyinden kuzeyine insanların birbirini anlayamadıkları oluyor .
Bu yüzden İngilizce çok basit bir aksanla konuşulur ve bu yüzden Dünyaca amerikan ingilizcesi baz alınır .
Atıyorum örnek size yazıyorum şimdi :
I wrote to here because ı want help to everybody when they need to me .
İf you want to learn quickly english you must stop to scare from learning .
You can make a mistake , everybody can do .
English isn't your mother language , You didn't grow in culture of england .
Burada dedim ki
Buraya yazdım çünkü insanlara yardım etmek istiyorum ne zaman ihtiyacı olduklarında .
Eğer hızlıca ingilizce öğrenmek istiyorsan ... öğrenmekten korkmayı bırakmalısın .
Hata yapabilirsin , herkes yapabilir .
İngilizce senin ana dilin değil , İngiltere'nin kültüründe büyümedin .