İlk olarak kendi dilimizi öğrenerek başlayabilirsin. Ondan sonra BTK Akademi'den C# derslerine bakmanı öneririm. Ben oradan başlamış bulunmaktayım.Sizce programlamaya neden başlamalıyım?
Yazım hatası yaptı diye bu kadar sinirlenmeyin efendim, o da insan.İlk olarak kendi dilimizi öğrenerek başlayabilirsin.
Evet bende sizin dediğinize katılıyorum ilk başta algoritma öğrenerek mantığını kavramalı sonrasında basit bir dil olan Python ile başlamalısınız. Basit bir dille başlayarak sonrasında diğer dilleri kavraması ve öğrenmesi kolay olacaktır. Fakat Web Yazılım dillerini de ardından öğrenmesinde fayda var diye de düşünüyorum.Başlangıç olarak algoritma öğrenmenizi öneririm. Mümkünse yabancı diliniz de iyi olsun. Başlangıç dili olarak Python öneririm. İmzamdan Python hakkındaki yazıma ulaşabilirsiniz, umarım bir fikir verir size. Şahsen hangi dille başladığının pek önemli olduğunu düşünmüyorum, zor olmasın yeter.
R yazmayı unuttuğum için öyle olmuş .dalga geçmene gerek yoktu. Yine de tavsiyen için sağ ol .İlk olarak kendi dilimizi öğrenerek başlayabilirsin. Ondan sonra BTK Akademi'den C# derslerine bakmanı öneririm. Ben oradan başlamış bulunmaktayım.
Evet bende sizin dediğinize katılıyorum ilk başta algoritma öğrenerek mantığını kavramalı sonrasında basit bir dil olan Python ile başlamalısınız. Basit bir dille başlayarak sonrasında diğer dilleri kavraması ve öğrenmesi kolay olacaktır. Fakat Web Yazılım dillerini de ardından öğrenmesinde fayda var diye de düşünüyorum.
Önerin için sağ ol ilk olarak. Algoritma öğrenip en yakın zamanda yoluma devam ediceğim.Başlangıç olarak algoritma öğrenmenizi öneririm. Mümkünse yabancı diliniz de iyi olsun. Başlangıç dili olarak Python öneririm. İmzamdan Python hakkındaki yazıma ulaşabilirsiniz, umarım bir fikir verir size. Şahsen hangi dille başladığının pek önemli olduğunu düşünmüyorum, zor olmasın yeter.
Yazım hatası yaptı diye bu kadar sinirlenmeyin efendim, o da insan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.