Protein tozu, BCAA ve kreatin aynı anda kullanılabilir mi?

Mesutcan24

Hectopat
Daha fazla  
Protein tozu (muzlu)
Kreatin tatsız.
BCAA (elmalı)
Bunları aldım, ilk defa kullanacağım, kreatin günde 5 gram diyorlar. Ben ne olur ne olmaz 3-4 gram almayı planlıyorum.
BCAA'ya da günde 2 kere 5 gram toplam 10 gram alın diyorlar, bunlar doğru mu?
Bir de ben bunların 3'ünü de aynı shake'e koysam içersem bir şey olmaz değil mi? Zaten mantık olarak 3'ü de mideye gidiyor.
(18 yaşındayım)

Ayrıca spora gitmediğim günler bunlardan hangisini veya hangilerini ne miktarda almalıyım?

Protein tozu (muzlu)
Kreatin tatsız.
BCAA (elmalı)
Bunları aldım, ilk defa kullanacağım, kreatin günde 5 gram diyorlar. Ben ne olur ne olmaz 3-4 gram almayı planlıyorum.
Bir de ben bunların 3'ünü de aynı shake'e koysam içersem bir şey olmaz değil mi? Zaten mantık olarak 3'ü de mideye gidiyor.
(18 yaşındayım)

Ayrıca spora gitmediğim günler bunlardan hangisini veya hangilerini ne miktarda almalıyım?
Keratin ve Protein Tozunu aynı anda kullananlar vardı ama ölçüsünde kullanıp abartmamak en iyisi aynı anda kullanırsanız bir sıkıntı olmaz

Protein tozu (muzlu)
Kreatin tatsız.
BCAA (elmalı)
(18 yaşındayım)

-Kreatin her gün alınmalı. (tavsiye edilen 5 gram)
-Protein tozu, günlük alman gereken protein ihtiyacına ulaşamadıysan alman gereken bir supplement. (1 ölçek 25 gram)
-Bcaada ise, bir erkeğin günde ortalama 15 gram bcaa alması gerekiyor. Bcaa'nın bir ölçeği 5 gram. Ayrıca protein tozunda da bcaa bulunmakta. 1 ölçek (25 gram) protein tozunda 5 gram bcaa mevcut.

Yediğin besinlerdeki makroları hesaplayarak alman gereken takviyeyi hesaplayabilirsin.

-Antrenman yaptığın günde bcaa'yı önceden alırsan perfonmansın antrenmanda artar.
-Creatini antrenman sonra içmelisin. Karbonhidratla karıştırdığın taktirde daha fazla etki gösterir. Bunun sebebi, kan şekerin yükseleceğinden dolayı kreatin kas hücrelerine daha hızlı girer.

Ayrıca birbirleriyle karıştırman bir sorun yaratmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı