Protein tozu mu Gym mi?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Merhaba ,evimde kilo setler var dambıl, halter var ve spor salonuna gitmek istemiyorum bana boş geliyor. Aylık 1000 TL ve çok. Protein tozu alsam 1 kilo 1000, 1,6 kilo 1600 lira 2 kilo da 1800 lira sitelerde (Sırasıyla Bigjoy, Proteinocean, Suplementt) ve yemek olarak ailemle de konustum tavukta yiyeceğim çokça. Sizce nasıl olur ne önerirsiniz? Spor salonuna gidersem Protein tozu alamam, Protein tozu alırsam spor salonuna gidemem.

Merhaba ,evimde kilo setler var dambıl, halter var ve spor salonuna gitmek istemiyorum bana boş geliyor. Aylık 1000 TL ve çok. Protein tozu alsam 1 kilo 1000, 1,6 kilo 1600 lira 2 kilo da 1800 lira sitelerde (Sırasıyla Bigjoy, Proteinocean, Suplementt) ve yemek olarak ailemle de konustum tavukta yiyeceğim çokça. Sizce nasıl olur ne önerirsiniz? Spor salonuna gidersem Protein tozu alamam, Protein tozu alırsam spor salonuna gidemem.
Spor salonuna yazıl ve proteinini günlük olarak tek kullanımlık al. Zaten başlangıçta çok fazla ihtiyacın olmayacak. Proteini tavuktan alabilirsin; senin karbonhidrata ağırlık vermen gerekecek.

Merhaba, evimde kilo setler var dambıl, halter var ve spor salonuna gitmek istemiyorum bana boş geliyor. Aylık 1000 TL ve çok. Protein tozu alsam 1 kilo 1000, 1,6 kilo 1600 lira 2 kilo da 1800 lira sitelerde (sırasıyla bigjoy, Proteinocean, suplementt) ve yemek olarak ailemle de konustum tavukta yiyeceğim çokça. Sizce nasıl olur ne önerirsiniz? Spor salonuna gidersem protein tozu alamam, protein tozu alırsam spor salonuna gidemem.

Bu hangi bölgelerini geliştirmek istediğin ile alakalı dumbell ile pek çok bölge çalışılıyor zaten kalanları vücut ile halledersin yani gym e gerek yok halter bir extra tavuk yiyecekmissin yani protein alabileceksin creatin almak daha mantıklı.

Spor salonuna yazıl ve proteinini günlük olarak tek kullanımlık al. Zaten başlangıçta çok fazla ihtiyacın olmayacak. Proteini tavuktan alabilirsin; senin karbonhidrata ağırlık vermen gerekecek.
Hocam sanirim okumadınız. Ya protein, ya spor.
Bu hangi bölgelerini geliştirmek istediğin ile alakalı dumbell ile pek çok bölge çalışılıyor zaten kalanları vücut ile halledersin yani gym e gerek yok halter bir extra tavuk yiyecekmissin yani protein alabileceksin creatin almak daha mantıklı.
Ben omuz, kol, bilek ve göğüs. Bunları dumbell yapıyor. Evde kreatin var.

Hocam sanirim okumadınız. Ya protein, ya spor.
Ben de diyorum ki elinizdeki toplu nakiti salona verin, günlük paranızla da tek kullanımlık paket alın.
İlla proteini kiloluk almak zorunda değilsiniz.

Merhaba, evimde kilo setler var dambıl, halter var ve spor salonuna gitmek istemiyorum bana boş geliyor. Aylık 1000 TL ve çok. Protein tozu alsam 1 kilo 1000, 1,6 kilo 1600 lira 2 kilo da 1800 lira sitelerde (Sırasıyla Bigjoy, Proteinocean, Suplementt) ve yemek olarak ailemle de konustum tavukta yiyeceğim çokça. Sizce nasıl olur ne önerirsiniz? Spor salonuna gidersem Protein tozu alamam, Protein tozu alırsam spor salonuna gidemem.

Sadece 1 aylığına gidip protein tozu almak saçma. Yıllık veya 6 aylık üyelikler çok daha iyi fiyatlara denk geliyor. Bizim burada aylık 1100 yıllık 5500 TL. Eğer devam edeceksen ilk 2-3 ay protein tozu kullanman aman aman bir şey değil. Her ay kenara biraz para at 2 ayın sonunda alırsın. Zaten bol bol tavuk yiyeceğin için de ölçek ölçek proteine gerek yok hemen de bitmez.

Protein tozu şart bir şey değil ki niye bu kadar üstünde duruyorsunuz. Çokça tavuk yiyeceğim demişsiniz zaten proteini karşılarsınız tavukla. Salona gidin.

Tavuk iyi bir vücut için yeterli değil. Tavuk sadece takviyelerin porsiyonunu küçültür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00