Protein tozu tavsiyesi

selekoğlu01

Hectopat
Daha fazla  
Spora başlayalı yaklaşık 2 ay oldu (haftada 3-4 gün) spor yaptığım günlerde günlük 300gr tavuk yiyerek protein ihtiyacımı karşılamaya çalışıyorum ama diğer spor yapamadığım günler için beslenmem yetersiz olabiliyor. O yüzden protein tozu almaya karar verdim. Proteinocean veya hız ürünlerini düşünüyorum. Genel olarak HIQ protein tozlarının protein miktarları daha mantıklı geliyor. Genel olarak ne almalıyım? Tavsiye verebilir misiniz?

Spora başlayalı yaklaşık 2 ay oldu (haftada 3-4 gün) spor yaptığım günlerde günlük 300gr tavuk yiyerek protein ihtiyacımı karşılamaya çalışıyorum ama diğer spor yapamadığım günler için beslenmem yetersiz olabiliyor. O yüzden protein tozu almaya karar verdim. Proteinocean veya hız ürünlerini düşünüyorum. Genel olarak HIQ protein tozlarının protein miktarları daha mantıklı geliyor. Genel olarak ne almalıyım? Tavsiye verebilir misiniz?

Weider alın diğer markaların çoğu fıs.

Weider alın diğer markaların çoğu fıs.

hocam weider çok pahalı diğer markalara göre

Bütçe ne kadar?
hocam hıq markasının 30 servis 1250₺ yada 66 servis 2350₺ olanı almayı düşünüyorum genel olarak 3000₺ bütçem var.

Bütçe ne kadar?
proteinocean ın protein tozları biraz daha ucuz ama onlarında 1 ölçeklerinde 16gr protein oluyor hıq da 23-24gr protein var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı