PS 4 mü ? PC mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zafer Arda Esen

Hectopat
Katılım
16 Haziran 2014
Mesajlar
74
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar ben Zafer . Aklıma bi soru takılıp duruyor sizce bu devirde bilgisayaramı yatırım yapmalımıyım ? yoksa ps 4 almak için paramı biriktirmeliyim ? . Artık bu devirdeki oyunları oynayabilmek için rahat ve eğlenerek tabiki 2000-3500 lira arası sistem toplamak gerekiyor ancak 1500 liraya ps 4 alıp rahatça oynayabiceğim kafama batıyor. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden TEŞEKKÜRLER.

Yazım yanlışım varsa lütfen bağışlayın :(
 
İkiside farklı lezzetler lakin önceliği PC'ye ver daha sonra yine PS almak için birikim yapabilirsin diye düşünüyorum.
 
Zevk ve bütçe meselesi:
Eğer konsolda oyun oynamak hoşunuza gidiyorsa PS4 alın veya 2500 gibi bir fiyata PC toplayamayacaksınız PS4 alın.
Ben PS4 aldım ve gayet memnunum.
 
Ben de PS4 almayı düşündüm yalnız oyun fiyatları biraz daha tuzlu, ayrıca multiplayer oynamak istiyorsan ekstra bir servis satın alman gerekiyor.
Oynayabileceğin oyun sayısı kısıtlı, ayrıca iyi bir PC'ye her zaman ihtiyaç oluyor.
 
Eğer PC ' de oyun oynamayı seviyorsanız PC, konsolda oyun oynamayı seviyorsanız konsol alın. Ve platforma özel oyunlarda olabiliyor. Yani exclusive oyunlar. Oyuna görede tercih ederseniz PS4 mü, PC mi tercih edeceğiniz size kalıyor.
 
İkiside bende ikiside var memnunum sadece ps4'ü özel oyunları için aldım.Bence ps4 almaya niyetin varsa bekle özel oyunları daha çıkmadı fazla yok .
 
Peki ben uzun zamandır pc kullanıyorum. Pc 4 aldığımda ne kadar sürede alışabilirim. Arkadaşlarımla 1-2 kez ps solonuna gitmiştik.
 
Kişisel bir soru bu bunde ps4 var hiçbir sıkıntı yaşamıyorum hayattada asla pc toplamıyacağımı biliyorum daha geçen konularda R9 290'da AC Black flag ultrada takılmalar oluyor.R9 295X2 alabileceksen pc :)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı