PS 4 mü ? PC mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Afedersin ama PC oyunu nasılda 200TL olabiliyor? 200 TL ile STEAM'dan birçok oyun alabilirsin. Steam kelimesine vurgu yaptım çünkü biz korsan oyun oynamıyoruz!
 
Katılıyorum zaten steam yaz,kış indirimlerinde 200tl 20 tane yakın oyun alabilirsin . Ha şöyle bir şeyde var eğer oyun almaya maddi durumu yetmiyorsa korsan oyuna karşı değilim ama para var ve korsan oynuyorsa ona karşıyız.
 
PS4 oyunlarında mesela infamous second killzone ve daha çıkacak yeni birsürü özel oyun 4-5 milyarlık ekran kartı olan adam oynayabilirmi? FİFA 15 vs birçok oyun ignite next gen eklentisi ile gelecek.Parası olan ps4 alsın herşeyi oynasın 120tl 1 tane oyunu ben şuan watch dogs'u bitirdiğim zaman götürüp değiştireceğim.PS Plus ayda 2-3 oyun veriyor bedava kısaca bütün oyunlardan zevk almak isteyen ps4 yönelmeli son karar kullanıcın.

Bu arada korsana asla destek vermiyorum.
 
2000TL ve üzeri bir bütçen varsa kesinlikle Pc almalısın
 
PS4'ün de bir sürü özel ve süper oyunu olacak hemde PS3'e nazaran daha grafik ve dinamikle. Üstelik 3 sene daha oyun çıkacak PS3 fakat her oyun çıkmıyor. (Örneğin: AC: Unity ve The Witcher 3.)
Bu örneğini verdiğin oyunları alacak tayfa sırf PS4 çıktı diye alacaktır.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı