PS2'ye oyun nasıl yüklenir?

Pahalı hocam değmez. Boş bir dvd bulabilir misiniz?

Hocam virtual memory card for ps2 olarak aratabilirseniz bir çok kaynak bulunuyor.
DVD'ler vardır hocam ancak içlerinde müzik video tarzı boş beleş şeyler var silip yapılır mı?

Ve Dvd okuyucu çalışıyor mu? Yani oyun veya ps2 cd'si olmasa bile alakasız bir cd takıp bakabilir misiniz?
Bir oyunu temizleyip taktım hocam çalışıyor.

USB ile oynama yöntemi biliyorum ama onun için cd'ye bir şeyler yazmak lazım. USB ile oynayınca sanal memory card oluşturup memory card'sız oynayabiliyorsunuz ancak USB ile oynamak biraz zahmetli bir yol hem de videoları yüzünden İngilizce istiyor. İsterseniz zamanında izlediğim videoları bulup linkini atabilirim.
Atabilirsiniz hocam.

DVD'ler vardır hocam ancak içlerinde müzik video tarzı boş beleş şeyler var silip yapılır mı?

Atabilirsiniz hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sanırsam buydu hocam. Aynı adamın diğer videoları ile de oyun atmayı vs. halledebilirsiniz, sadece bu kanaldaki videolar sayesinde ve de kendim deneme yanılma ile çipsiz olduğu için hiçbir oyunu oynayamadığım PS2'mi canlandırdım ve istediğim oyunu oynayabiliyorum hem de tek bir tuş ile sanki 0 cihazmış gibi eski haline döndürebiliyorum. Tek sorun USB üzerinden oynandığı için Loading ekranları falan biraz uzun sürebiliyor onun dışında bir sorunu yok.

Atabilirsiniz hocam.
Silemezsiniz hocam. Sadece okuyucu okuyor mu diye denemek için takar mısınız? Kırmızı ekran vermeli.

Alttaki yazdığınızı şimdi gördüm. Bir kırtasiyeden boş bir dvd alabilir misiniz? Dvd okuyucusu olan bir bilgisayarınız var mıdır?

Silemezsiniz hocam. Sadece okuyucu okuyor mu diye denemek için takar mısınız? Kırmızı ekran vermeli.
Taktım hocam verdi.

Alttaki yazdığınızı şimdi gördüm. Bir kırtasiyeden boş bir dvd alabilir misiniz? Dvd okuyucusu olan bir bilgisayarınız var mıdır?
Vardır hangi programla yapılıyor?

Tamamdır hocam teşekkürler yardımlarınız için.
Hocam bunu indirdikten sonra ps2 için bir dosya yöneticisine ulaşıyorsunuz. Ondan sonra ps2 için usb'den oyun açan bir program bulunuyor. Bu program ile USB'den oyun oynayabilirsiniz. Tabi USB'ye PS2 oyunları atmak için de bilgi gerekiyor ama orası basit. USB Belleği FAT32 biçimlendirmelisiniz. OPL denen bir program ile ayrıca içinden sanal hafıza kartı oluşturup sadece cd ve usb bellek ile sorunsuzca oynayabilirsiniz. Ama cd okuyucusu bozulursa hasar görürse oyun oynama imkanınız elinizden gider. Buna hiç gerek olmaması ve daha basit olması için FMCB'li hafıza kartı öneriyorum. Ama sizin erişiminiz yok. Böyle de hiçbir sorun olmadan oynayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı