PS3'e 2022 yılında Online oyun almak

1HarryPotterFan

Hectopat
Daha fazla  
PS3'üme RDR1 almak istiyorum malum Rockstar remake projesini erteledi ben de artık şu oyunu oynamak istiyorum PS3'üm var fakat Online'den alınmıyor PSN cüzdanına da para yüklenmiyor bir türlü kaç gündür uğraşıp duruyorum farklı bir şekilde yapmanın yolu var mıdır? Teşekkürler.

PS3'üme RDR1 almak istiyorum malum Rockstar remake projesini erteledi ben de artık şu oyunu oynamak istiyorum PS3'üm var fakat Online'den alınmıyor PSN cüzdanına da para yüklenmiyor bir türlü kaç gündür uğraşıp duruyorum farklı bir şekilde yapmanın yolu var mıdır? Teşekkürler.
Hocam PS3 için PS store kapandı gibi bir şey, sadece hediye kartı ile alışveriş yapılıyor.

PS3 devri bitti PS6 çıkınca 4 de bitecek diye düşünüyorum 4Pro belki gider şu anda PS3'e GTA Online oynarsın Max. Ki oda hile kaynıyor PS3 de GTA Online'de ne anticheat var ne bir şey oda sarmaz bence cracklet bir sürü hikayeli oyun oyna.

PS3 devri bitti PS6 çıkınca 4 de bitecek diye düşünüyorum 4Pro belki gider şu anda PS3'e GTA Online oynarsın Max. Ki oda hile kaynıyor PS3 de GTA Online'de ne anticheat var ne bir şey oda sarmaz bence cracklet bir sürü hikayeli oyun oyna.

GTA Online PS3 de kapandı.

GTA Online kapandı, haberin yok galiba.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu yöntemle oyun alabilirsin Store'dan ki artık bununla uğraşmana gerek yok Online serverların çoğu kapanmıştır Rockstar GTA 5 serverleri Xbox 360 ve PS3 de kapattı. Kırıp doldur oyunu oyna keyfine bak. 16 yıllık cihaz sonuçta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı