Rehber PS3'te Online kapandı mı?

Makaleler
11
Daha fazla  
Cevap çok basit hayır. Artık şu konuya açıklık getirmek istiyorum. PS3'te (7.nesil konsollarda) sadece bazı oyunlar Online sunucularını kapattı örneğin GTA 5 hatırladığım kadarı ile 2020 tarihinde Online sunucuları 7.nesil konsollar için kapattı. Ama bu demek olmuyor ki tüm Online serverlar kapandi herkes bu durum yüzünden PS3'te Online oynanamayacağına kanaat getirmiş durumda. Ama dediğim gibi böyle bir durum yok. Alttaki video da PS3'te aktif olarak oynanabilen oyunları görebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Onun dışında aynı şekilde PS3'te ki PS Store dada kapanma durumu yok sadece bakiye uzerinden satın alım yapabiliyorsunuz tabii bu konsolda oyun almak ne kadar mantıklı bilemiyorum. (herkes cihazı kırık şekilde kullanıyor.)Ama gene de PS Store da 1000 küsur kadar oyun hala satılmaktadır.(avatar, tema, ek oyun içerikleri dahil değildir.) Ve bakiye ye yükleme yapmak isterseniz. PSN internet sayfasından kolayca bakiye yüklemesi yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Cevap çok basit hayır. Artık şu konuya açıklık getirmek istiyorum. PS3'te (7.nesil konsollarda) sadece bazı oyunlar Online sunucularını kapattı örneğin GTA 5 hatırladığım kadarı ile 2020 tarihinde Online sunucuları 7.nesil konsollar için kapattı. Ama bu demek olmuyor ki tüm Online serverlar kapandi herkes bu durum yüzünden PS3'te Online oynanamayacağına kanaat getirmiş durumda. Ama dediğim gibi böyle bir durum yok. Alttaki video da PS3'te aktif olarak oynanabilen oyunları görebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Onun dışında aynı şekilde PS3'te ki PS Store dada kapanma durumu yok sadece bakiye uzerinden satın alım yapabiliyorsunuz tabii bu konsolda oyun almak ne kadar mantıklı bilemiyorum. (herkes cihazı kırık şekilde kullanıyor.)Ama gene de PS Store da 1000 küsur kadar oyun hala satılmaktadır.(avatar, tema, ek oyun içerikleri dahil değildir.) Ve bakiye ye yükleme yapmak isterseniz. PSN internet sayfasından kolayca bakiye ye yüklemesi yapabilirsiniz.

18 yıllık cihazın (galiba 18) halen online olarak desteklenmesi şaşırtıcı.

Oyun yapımcılarına kalmış bir durum.
Benim de şaşırdığım olay o, 18 yıllık konsoldaki RDR açık ama PC'ye yok. Garip. (pc'de olmaması lazım online, emin değilim.)

Benim de şaşırdığım olay O, 18 yıllık konsoldaki RDR açık ama PC'ye yok. Garip. (PC'de olmaması lazım Online, emin değilim.)

Rockstar Games öyle yapıyor remake ya da Remastered oyunlara çıkarmıyor. Sadece hikaye yi oynamak icin çıkartıyorlar galiba onlinen'ı optimize etmek biraz masraflı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı