PS4 Slim vs PS4 Pro

Makaleler
11
Hangisi arkadaşlar fat sesli dediler onu kafadan eledim bu ikili arasında kaldım. 4K veren televizyonum yok ama Pro seçim olarak koyma nedenim FPS daha yüksek vermesi diğer model PS4 göre.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz yetiyorsa PS4 Pro alın. PS4 neredeyse on senelik bir makine, ömrünün sonlarına yaklaştı, AAA oyunlarda performansı sonuna kadar kullanılıyor.

Ama PS4 Pro' da hâlâ grafik işleme gücü olarak ilerlenebilecek bir miktar alan var. 4K olmasa da, 1080p 60fps' te oyunların keyfini çıkarırsınız.

Hangisi arkadaşlar fat sesli dediler onu kafadan eledim bu ikili arasında kaldım. 4K veren televizyonum yok ama Pro seçim olarak koyma nedenim FPS daha yüksek vermesi diğer model PS4 göre.
PS4 Pro bazı oyunlarda daha yüksek grafik kalitesi bazı oyunlarda da 30FPS yerine 60FPS verir. Hatta belki bazı oyunlarda iki seçenek birden de olabilir. Bütçe varsa tabi PS4 Pro al. Yine de bütçe kısıtlı ise Slim de üzmez.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı