PS4 Slim vs PS4 Pro

@xanax32 Yazdığım uzun oldu ama hepsini okuyun kafanızdaki çoğu sorunun cevabı, ha birde supersampling karşılaştırma videosu;

@Laufeyson
3000 TL'ye çok rahat Pro bulunuyor birde arkadaşın iki tane kola ihtiyacı var mı onu soralım önce belki tek başına oynayacaktır.
Neden bu kadar kötü baktığınıza anlam veremedim. 2500TL tertemiz bir cihaza göre gayet uygun bir fiyat ve 2 kol olması da avantajı. Ben arkadaşa düşünürse diye linki attım ve daha cevap vermedi. O yüzden bir cevabı bekleyelim.

@xanax32 Yazdığım uzun oldu ama hepsini okuyun kafanızdaki çoğu sorunun cevabı, ha birde supersampling karşılaştırma videosu;

@Laufeyson
3000 TL'ye çok rahat Pro bulunuyor birde arkadaşın iki tane kola ihtiyacı var mı onu soralım önce belki tek başına oynayacaktır.
2 tane kollu almak istiyorum kardeşim ilede oynamak için.

@xanax32 Hocam senin bütçen tam olarak ne kadar yada yaklaşık ne kadar verebilirsin?

@Laufeyson Hocam yanlış anlamayın satış yapmanıza engel olma gibi bir durum yok ama ilanınıza baktım cihaz çok temiz gözüküyor dıştan ama yinede pahalı o fiyat bence, özellikle 500 GB bir cihaz için. Ben satın alacak olsam sizden 2200 TL civarına satın alırdım fazlasına değil, ikinci el PS4'ün piyasası zaten 1700-1900 TL civarında tek kollu, adam ikinci el kol alsa onun da piyasası şuan 300 TL civarında yani hesaplamayı siz yapın.

@xanax32 Hocam senin bütçen tam olarak ne kadar yada yaklaşık ne kadar verebilirsin?

@Laufeyson Hocam yanlış anlamayın satış yapmanıza engel olma gibi bir durum yok ama ilanınıza baktım cihaz çok temiz gözüküyor dıştan ama yinede pahalı o fiyat bence, özellikle 500 GB bir cihaz için. Ben satın alacak olsam sizden 2200 TL civarına satın alırdım fazlasına değil, ikinci el PS4'ün piyasası zaten 1700-1900 TL civarında tek kollu, adam ikinci el kol alsa onun da piyasası şuan 300 TL civarında yani hesaplamayı siz yapın.
Neye göre ve kime göre pahalı? Ben siz yorum yapın diye atmadım linki. Siz sadece ps4 olarak bakmış oyunları kolları göz ardı etmişsiniz. Benimki kadar temiz bir ps4 bulursanız ben de gidip alayım. Ucuz fiyatlıların açıklamalarını da okursanız kiminde wifi açılmıyor kiminde başka başka sorunlar mevcut. Benimkinde hiçbir sorun ve sıkıntı yok.

@Laufeyson Bana göre pahalı. Burası satış bölümü değil zaten haberin olsun adam senden farkları arasında bilgi istemiş sen satış yapıyorsun. Arkadaş önce bütçesini belirtsin ondan sonra ona göre de pahalı mı kendisi yazar.

@Laufeyson Bana göre pahalı. Burası satış bölümü değil zaten haberin olsun adam senden farkları arasında bilgi istemiş sen satış yapıyorsun. Arkadaş önce bütçesini belirtsin ondan sonra ona göre de pahalı mı kendisi yazar.
Anlamadım siz neden hâlâ yorum yapıyorsunuz? Ben zaten satış yapmıyorum ki arkadaşın fikrini dinleyelim müsaade ederseniz artık.

@Laufeyson Yorum yazma yetkim olduğu için gayette çatır çutur yazıyorum, sorduğun soruya anca böyle cevap verilir. Arkadaşa fikir edinsin diye de kendi ilanını atmışsın sonrada satış yapmaya çalışmıyorum diyorsun, sana düzgün bir şekilde cevap yazıyorum ama senin bana verdiğin cevap ise sen kimsin ki tarzında. Benim sana yazdığım "Eğer yanlış anlamazsan" ama senin bana yazdığın ise " Anlamadım siz neden hâlâ yorum yapıyorsunuz? ".

@Laufeyson Yorum yazma yetkim olduğu için gayette çatır çutur yazıyorum, sorduğun soruya anca böyle cevap verilir. Arkadaşa fikir edinsin diye de kendi ilanını atmışsın sonrada satış yapmaya çalışmıyorum diyorsun, sana düzgün bir şekilde cevap yazıyorum ama senin bana verdiğin cevap ise sen kimsin ki tarzında. Benim sana yazdığım "Eğer yanlış anlamazsan" ama senin bana yazdığın ise " Anlamadım siz neden hâlâ yorum yapıyorsunuz? ".
İlan benim ve her yerde paylaşabilirim. Önce fikri olsun diye attım,isterse de forumdan birine vermek benim için çok daha iyi olur. "Eğer yanlış anlamazsan" yazmanız benim için bir şey ifade etmiyor. Ben ona attım size değil. İncelemesi gereken kişi @xanax32 .
Burada tartışılacak bir şey yok çok uzattınız konuyu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı