PS4 vs PC hangisini önerirsiniz

• Konuyu başlatan pusat57
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 2.879
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
P

pusat57

Ziyaretçi
Arkadaşlar PS4 için para biriktirmeye başladım daha çıkmadı ama zaten 400 tl var elimde o çıkıcakta ben biriktirene kadar filan fiyatı biraz iner bile.

Neyse aslında ben PS3'de filan oyun oynayamam bilmiyorum fazla denemedimde zaten alışamam filan diye PC'de oynamak her zaman tercihimdir aslında.

Ama yeni pc için para biriktirip pc alsam 2000 tl'lik bir pc kaç yıl götürüki? 2-3 :) Ama PS3 mesela 2006 yılında çıkmış diye duydum ben tam bilmiyorum eğer bu gerçekse

PS3 bugün GTA V gibi bir oyunuda oynatıyorsa PS4 almak daha mantıklı olmazmı. :)

Bide dediğim gibi PC'de oynamak bana çok daha keyif veriyor acaba PS4 klavye ve mouse ile oynayamazmıyım? Hiç düşünmeden alırım o zaman. :)

Youtube'dan bi video'da görmüştüm modem gibi bi şey vardı usb'den bağlamış mouse klavye'den kontrol etmişti... :)

Bütçen zordaysa PS4 alman çok mantıklı.
İlk etapta ben olsam bunu alırdım.

4zTgznB.jpg

Buna biz karar veremeyiz, bu tamamen senin kararın eğer bir tane bilgisayarın varsa sadece internette gezinmeye yarayan ve PS4 alırsan yeterli olacak diye düşünüyorum. Aynı zamanda arkadaşlarında önemli bütün arkadaşlarının bilgisayarları var ve sürekli oyun oynuyorsanız o zaman bilgisayar daha iyi olacaktır. PS4 exclusive oyunlar olacak yakında Beyond Two Souls gibi GTA PC'ye gelecek diyorlar ama oda belli olmaz. GamePad konusuna gelirsek PS3 kullanırken klavye ve mouse dan daha çok hoşuma gitmişti. Ama dediğim gibi bu tamamen senin nasıl oyunlar oynadığından tut arkadaşlarına kadar değerlendirilebilecek bir konu.

Ama yeni pc için para biriktirip pc alsam 2000 tl'lik bir pc kaç yıl götürüki? 2-3 :) Ama PS3 mesela 2006 yılında çıkmış diye duydum ben tam bilmiyorum eğer bu gerçekse

PS3 bugün GTA V gibi bir oyunuda oynatıyorsa PS4 almak daha mantıklı olmazmı. :)
Yeniler her zaman eskisi kadar iyi olmaz. (Bknz PES 2014) Eğer masaüstü bir bilgisayar alırsan bunu asla eskitmemek senin elinde. GTA VI çıktı deyelim. Ekran kartın mı yetersiz? Ekran kartını değiştir. Ram yetersiz mi kalıyor? Ram'i değiştir.

Kesinlikle ps4 al. online filan oyunlar çok zevkli.....

Benim PS3'üm var ama Call of Duty falan oynamayı beceremiyorum. Anca PES veya FIFA. O derece ki; PSN'im bile yok PS3 internete bağlı olduğu halde.
Eğer oynayabiliyorsan tabii ki PS4 al, ama PC'nin sana sağlayacağı avantajları da unutma.

Bir kere fps hastası isen ps4 pek iyi bir seçim olmaz. Ancak ben alışırım gamepad ile oynamaya diyorsan ps4 almak kendine özel oyunları sayesinde (bkz. god of war, kill zone) daha avantajlı olur. Futbol,dövüş ve araba yarışı seviyorsan yine ps4 iyi bir seçim olur.

Benimde daha 2 yıl önce aldığım bir laptopum var. 128 bit ekran kartı mevcut şu anda piyasadaki oyunları orta seviyede gayet rahat oynuyorum fakat 1 yıla en azından yeterli gelmeyeceğini düşünüyorum. 1.800 lira bütçem var pc mi toplasam ps3 mü alsam diye kararsızım. PS3 alınca keşke almakla kalsa oyunlar çok pahalı oyunları nasıl alırım diye düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı