PS4 vs PC

Crazyİmam

Hectopat
Katılım
17 Şubat 2016
Mesajlar
22
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar babam 1 haftaya ikisinden birini alacağını söyledi ancak kararsız kaldım 3500 TL bütçem var grafik takıntım yok ancak 2012'den beri güzel grafikli herhangi bir oyun oynamadım sonuçta biraz beklentim var bazı şeylerden :mutlu: Şimdi Ps4'te oyun sıkıntım olmayacak zaten direk yanında 9 oyun ve 102 ekran bir televizyon alacağım. Ben yayıla yayıla yatağımda karşımda televizyonumda oyunumu oynamak istiyorum ancak PC ile arasında ne kadar büyük bir grafik farkı olabilir ki? 60 FPS için PC al demeyin öyle bir takıntım da yok :LOL: Kısacası aralarında çok büyük bir grafik var mı ? İzlediğim videolarda sadece msaa ayarının açıldığını gördüğümde biraz fark oldu ama kendim hiç tecrübe etmediğim için karar veremiyorum. Önerilerinizi bekliyorum Technopat'lar.:utanç:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O bütçeye iyi bir PC alınabilir. Çözünürlük takıntım yok diyorsunuz rahatlık istiyorsanız Playstation 4 ve televizyon alabilirsiniz.
 
O bütçe ile konsollara nazaran "büyük" fark yaratabilecek bir pc toplanmaz. Ama ilerisi için güncel bir pc toplanabilir. 2000 tl bandına inmedikçe konsol almak gereksiz.
 
Senin beklentilerine göre değişir. Eğer ben grafik istiyorum mod falan da kullanırım diyorsan pc ama ben oyun oynarken rahat olmak istiyorum sürücü güncellemeleri ile uğraşamam diski takıyım çalışsın diyorsun ps4 almalısınız. Aslında bakmayın bu devirde ikside bence olmalı yani konsol+pc. Ama sizin bütçe 3500 olduğundan bir seçim yapmanız daha mantıki olacaktır.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı