PS4 vs PC

bu bütçe ile çok daha iyi sistem toplanılabilir. Eğer maddi durmunuz iyi ise PS4 ve TV alın (Mümkün olduğunca 4K Almaya bakın) 3-4 ay oynadıktan sonra (Bu arada günlük az çok demeden 3 5 tl para koyarsan kıyıya ) bir daha güzel bir PC Toplarsın. PS4 oyunları 100-200TL civarında olduğu için tek 200 TL yerine taksite böldür 20 20 çok fazla koymaz ( Bir anda 200 tl vereceğine ).

Benim şahsi fikirlerim bende böyle yapacağım...

Hocam bu konuya benzer konular yüzlerce kez açıldı. Kısacası 3500 TL ile PS4 almak pek mantıklı bir seçim değil. Güzel bir bilgisayar toplamak ve oyunları Steam, Origin gibi dijital oyun servislerinden almak daha mantıklı bir seçim olacaktır.

Yalnız arkadaşımız Monitör'de alacakmış 3500 TL parası var sağlam bir TV 1500 TL desek 2000TL ye nasıl bir sistem önereceksin merak ediyorum.

"store.steampowered.com" İcat edildi, Gaben amcamız sağolsun.
Öyle bir anlatıyorsunuz ki maşallah, sanki PS4'te hiç dert, tasa yok. Uzun vadede PC her türlü ezer PS'yi.

adam OYUN İÇİN 3500 TL verecek olan kişi - (TAKSİT İLE ) 20 30 TL veremezse artık diyecek birşey yok..
 
Yalnız arkadaş monitör de alacak dediniz sonra sağlam bir TV 1500 TL dediniz. Sistem toplayacaksa TV'yi ne yapsın sağlam bir monitörü 500-1000 TL gibi fiyatlara bulabilir.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı