PS4'ün Yanına Xbox One Mı Yoksa PC Mi ?

Eray Çelik

Kilopat
Katılım
29 Ocak 2014
Mesajlar
1.344
Makaleler
3
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Yine bir ikilem ile karşınızdayım. :D PS4 konsoluna sahibim. Ama beni bilen bilir daha önce konu açmıştım PS4 mü alsam Xbox One mı diyerek. Seçimimi PS4'den yana yapmıştım ama aklım hep Xbox One da kalmıştı. Şimdi para biriktiriyorum. Yaza tahminen 1300-1500 lira olacak. Sonradan aklıma PC toplamak geldi. Şimdiki kullandığım laptop beni artık yarı yolda bırakmaya başladı diyebilirim. GT 635M artık CS:GO da bile yetersiz kalmaya başladı. Oyunu 25-30 FPS ile zar zor oynuyorum. BF3'de 50 FPS veren kart şimdi 25-30 FPS'yi zor veriyor. Bu da yetmezmiş gibi çok ısınıyor. Kart oyunda iken 90 derecenin altına inmiyor. Ama gerçekten Xbox One'ı da çok istiyorum. Ne yapmalıyım sizler ne dersiniz ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox One al. En azından PS4 vs XOne'dan kurtulmuş olursun. Laptop'u temizlersen eskiden aldığın FPS'leri tekrar alırsın.
Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Evet temizlemek bir nebze de olsa işe yarayacaktır. Ama laptop elimde kalacak diye korkuyorum. Hem konsol hem PC oyuncusuyum. Yani bilemiyorum aşırı kararsızım. Şimdi 1500 TL ye toplanan PC çok ileri gitmez belki ama şuan Steam hesabımdaki en ağır oyun Sleeping Dogs Definitive Edition birde BF3. Ama şuan Xbox One almaya daha yakınım gibi.
 
Xbox One al. İki konsolun da exclusive oyunlarını oynamış olursun.
 
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Xbox One alacağım galiba. :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı