Her forumda böyledir Xbox fanları.. Tarikat gibilerdir. Gamepass övmeden duramazlar. Başka argümanları da yoktur zaten.
@Plazyas Sizin sorunuza gelecek olursak;
Playstation 5 benim için de ilk konsol deneyimi oldu iyi ki de oldu. Bilgisayarınız var ise Xbox tamamiyle gereksiz bir cihaz.. Aynı oyunlar, aynı abonelik sistemi bilgisayarda da var çünkü.
Playstation'ı özel kılan kendine has oyunları biliyorsunuz.
Playstation 5'inizi aldığınızda ilk etapta oyunlara para verme ihtiyacı hissedeceğinizi düşünmüyorum. Playstation Plus üyeliği ile otomatik olarak 20 oyuna sahip olacaksınız Playstation Plus Collection ile. Bu oyunlar ise şunlar;
- Bloodborne
- Days Gone
- Detroit: Become Human
- God of War
- Infamous Second Son
- Ratchet and Clank
- The Last Guardian
- The Last of Us Remastered
- Until Dawn
- Uncharted 4: A Thief’s End
- Batman: Arkham Knight
- Battlefield 1
- Call of Duty: Black Ops III – Zombies Chronicles Edition
- Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
- Fallout 4
- Final Fantasy XV Royal Edition
- Monster Hunter: World
- Mortal Kombat X
- Persona 5
- Resident Evil 7 biohazard
Bunlara ek olarak Plus üyeliğiniz devam ettiği sürece her ay en az 2 oyun daha edineceksiniz. Mesela bu ayın oyunları gayet tatmin edici. (Control Ultimate Edition, Concrete Genie, Destruction All-Stars)
Ben 15 aylık aboneliğe 240 TL verdim. 15 ay boyunca yukarda bulunan listedeki 20 oyun ve her ay en az 2 oyun vereceğini varsayarsak ( ki son 3 aydır ayda 3 oyun veriyor Plus) 15 ayda kütüphanemde 50 - 55 civarı oyun olacak.
Satın alma kısmını ise dert etmeyin kimse çıktığı gibi bir oyuna 600 - 700 Lira vermiyor. Bunun takası var, kardeşliği var, pre-sec hesap satışı var. Mesela ufak bir araştırma ile çok rahat 120-150 lira civarına Ghost of Tsushima bulabilirsiniz.
İyi oyunlar dilerim.