PS5 Almak mı Yoksa Masaüstü Toplamak Mı?

Hacen

Hectopat
Katılım
2 Mayıs 2020
Mesajlar
332
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar;
Kafama takılan bir soruyu sormak istiyorum. PS5 Güncel fiyatı 8.299 TL iken PS5 almak mı daha mantıklı olur yoksa bilgisayar toplamak mı? (Sadece oyun için)
Cevaplarınızı bekliyorum.
 
Hocam ben PS5 derdim normalde, çünkü uzun yıllar sıkıntısız kullanabileceksiniz. Oyun fiyatları evet çok yüksek, ancak sürekli indirim oluyor. Fifa'lar bir süre sonra 100 TL'ye düşüyor, RDR2 sanırım 130 TL'ye düştü bu fiyatı henüz PC'de göremedik. Yani oyunlar çıktıktan bir süre sonra 100-200 bandına alınabiliyor. Tabi bu dediklerim PS4 için geçerli. Yeni nesilde nasıl olur kestiremiyorum. Ayrıca XBOX alırsanız Gamepass gibi avantajlar da var.
 
Şu anki oyun fiyatlarını göz önünde bulundurursak ve konsola çıkacak oyunların ömrünü düşünürsek sanırım Xbox Series S ya da masaüstü toplamak daha mantıklı olacaktır.
 
Sony oyunları pc platformlarına çıkarmaya başlamadı mı?Horizon Zero New Dawn mesela.Konsola 3-4 oyun alsanız 2100-2800 yapıyor.Ps 5 fiyatı artı oyunlarla 10k fiyat çıkıyor.Masaüstü daha mantıklı.
 
Yarın öbür gün gidip Photoshop gibi programlara merak sararsanız elinizdeki konsolla öylece bakışacaksınız. PC ve Gamepass daha mantıklı geldi açıkcası.
Sony oyunları pc platformlarına çıkarmaya başlamadı mı?Horizon Zero New Dawn mesela.
Çok eski oyunlar geriden geliyor.
 

Geri
Yukarı