PS5 satıp Xbox Series X almak

Hocam PC var ve daha cok PC de rekabetci oyunlar oynuyorum. Hikayeli oyun icin almistim PS5'i. Bundan önce de Xbox kullandigim donem oldu. Halo serisinin asigiyimdir. PS maceram olsun dedim cevremde de goruyordum hep Türkçe dil destekli oyunlari falan. O yuzden yani artik goremeyecek olmam beni tirsti satma dusuncesine surukledi açıkçası. Benim dusuncelerim boyle hocam.

PC varsa Xbox almak bir tik mantiksiz olacaktir PS5'i satmamak en iyi tercih olacaktir o zaman.

Hocam PC var ve daha cok PC de rekabetci oyunlar oynuyorum. Hikayeli oyun icin almistim PS5'i. Bundan önce de Xbox kullandigim donem oldu. Halo serisinin asigiyimdir. PS maceram olsun dedim cevremde de goruyordum hep Türkçe dil destekli oyunlari falan. O yuzden yani artik goremeyecek olmam beni tirsti satma dusuncesine surukledi açıkçası. Benim dusuncelerim boyle hocam.
Yok hocam açıklama geldi televizyon ve ses sistemlerinde optimize yapılacakmış Sony Türkiye kanadının haber türke verdiği açıklama bu Kaynak:
Hocam PS5 satılmaz bence PS4'ün desteği 8 senedir sürüyor (artık ömrünü tamamlamaya yakın bence) PS5 desteğide uzun seneler gider.

Hocam cevaplariniz ve onerileriniz icin teşekkür ederim. Biraz dusunup karari mi oyle vermek istiyorum ki bence boyle daha dogru olur. PC varken evet Xbox saçma olabilir bir tik. Neyse sabahola hayrola iyi aksamlar hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı