PUBG GTX1050 i5 7300HQ sistemde kasma sorunu

cihannk

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar öncelikle. Bilgisayarımı alalı 9 ay falan oluyor. Yeni bilgisayar yani. (MSI GV62 7RD 1617xtr)
Bilgisayarım The Witcher 3 Wild Hunt gibi oyunları High'ta oynatmasına rağmen PUBG’de FPS düşüşleri yaşıyorum. GeForce Experience'dan ekran kartı güncelleştirmesini yaptım hala sorun devam ediyor. 8GB DDR4 RAM var. Acaba o mu yetmiyor? Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler,en yakın zamanda ssd ekleyeceğim sisteme.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir saniye hocam ss alıyorum hemen.

Windows bildirimleri kapalı değil onu kapatacağım şimdi,Xbox kapalı ve sizin dediğiniz yer tam olarak burası mı?
Hayır, Masa üstünde sağ tıkla Nvidia denetim masasına gir '' 3D ayarlarının yönetilmesi '' burası.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    18,5 KB · Görüntüleme: 159
Dediğiniz ayarları yaptım,bir test edeyim yazarım.
Bekliyorum. Ayrıca ultra ayarlarda oynamanızın sebebi nedir? 3 seçeneği orta yapın yeterli görüntü için.Diğer her şeyi çok düşük yapın. Rötuş, Kenar yumuşatma, Doku. Bunları orta yapmanız yeter. Laptop ve bu kadar yüklenmenizi anlayamadım. i5 7500 GTX 1060 ile ben bu tarz oynuyorum ve masaüstü. Gereksiz bir yük bindiriyorsunuz sisteme bence optimizasyon sorunlu zaten oyun :) Birde Tab bastığınızda loot alırken falan takılmalar oluyorsa Envanter Karakter İşlemesini kapatın oynanıştan.

Son düzenleme:
Bekliyorum. Ayrıca ultra ayarlarda oynamanızın sebebi nedir? 3 seçeneği orta yapın yeterli görüntü için.Diğer her şeyi çok düşük yapın. Rötuş, Kenar yumuşatma, Doku. Bunları orta yapmanız yeter. Laptop ve bu kadar yüklenmenizi anlayamadım. i5 7500 GTX 1060 ile ben bu tarz oynuyorum ve masaüstü. Gereksiz bir yük bindiriyorsunuz sisteme bence optimizasyon sorunlu zaten oyun :) Birde Tab bastığınızda loot alırken falan takılmalar oluyorsa Envanter Karakter İşlemesini kapatın oynanıştan.
Ben şahsen yeniyim bu oyunda optimizasyon sorunu olduğunu vs. bilmiyordum genelde lol oynuyorum :) Bilgisayarı yenileyince PUBG aldım hocam.Dediğiniz ayarları yaptım oyun daha bir gerçekçi oldu sanki arada droplar oluyor yine.

Dosya Ekleri

• 20180406005712_1.jpg
    20180406005712_1.jpg
    286,2 KB · Görüntüleme: 142
  • 20180406005719_1.jpg
    20180406005719_1.jpg
    298,8 KB · Görüntüleme: 127
  • 20180406005748_1.jpg
    20180406005748_1.jpg
    197,1 KB · Görüntüleme: 120
  • 20180406005913_1.jpg
    20180406005913_1.jpg
    403 KB · Görüntüleme: 117
  • 20180406005946_1.jpg
    20180406005946_1.jpg
    324,3 KB · Görüntüleme: 112
Ben şahsen yeniyim bu oyunda optimizasyon sorunu olduğunu vs. bilmiyordum genelde lol oynuyorum :) Bilgisayarı yenileyince PUBG aldım hocam.Dediğiniz ayarları yaptım oyun daha bir gerçekçi oldu sanki arada droplar oluyor yine.
Tamamdır. Dediğim gibi Her şeyi en düşük yapıp dediklerimi orta yapın daha sonra droplar oluyorsa o dediğim Tab sıkıntısı varsa karakter ön izlemeyi ''işlemesini'' kapatın. Onun tek amacı Tab bastığınızda ekranda karakteri göstermek önemsiz yani. Ultra yapman yanlış kısacası.

Bu arada Nvidia denetim masasından '' Görüntü ayarlarını önayarla yap '' sekmesine gelip benim tercihlerimi kullana tıklayıp performansa çekin.

Tamamdır. Dediğim gibi Her şeyi en düşük yapıp dediklerimi orta yapın daha sonra droplar oluyorsa o dediğim Tab sıkıntısı varsa karakter ön izlemeyi ''işlemesini'' kapatın. Onun tek amacı Tab bastığınızda ekranda karakteri göstermek önemsiz yani. Ultra yapman yanlış kısacası.

Bu arada Nvidia denetim masasından '' Görüntü ayarlarını önayarla yap '' sekmesine gelip benim tercihlerimi kullana tıklayıp performansa çekin.
Dediklerinizi yaptım hocam.Son soru :) görüş uzaklığı highta falan olsa daha iyi olmazmı?

Dediklerinizi yaptım hocam.Son soru :) görüş uzaklığı highta falan olsa daha iyi olmazmı?
Hiç bir farkı yok ki. Düşerken işe yarıyor bir. İstersen açabilirsin orta yap yine high gerek yok :D Biraz oynayın bakalım az da olsa düzelme var mı yok mu? Ama daha iyi olacağından eminim. Bizim takımda sorun yaşayan herkesi böyle çözdüm çünkü. Windows boşta kaç RAM kaç CPU yiyor onlara da bakar söylerseniz bir ara iyi olur. 2 arkadaşımda boşta birinde RAM %70 di birinde CPU %60 dı onları düzelttik. CPU %60 olanın sorunu ise lol de çektiği bir video formatıydı garip ama oydu :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı